Món Esport
Messi es perd la semifinal de la Supercopa per problemes físics
  • CA

Contratemps important per a Ronald Koeman. L’entrenador del Barça no podrà comptar amb Leo Messi en el partit d’aquest dimecres al Nuevo Arcángel de Còrdova contra la Reial Societat, corresponent a la semifinal de la Supercopa d’Espanya 2021. L’astre argentí s’ha ressentit de les molèsties físiques a la part posterior de la cama que va tenir en l’últim enfrontament del conjunt blaugrana, al camp del Granada, i no podrà ajudar l’equip a classificar-se per a la final de la competició organitzada per la Federació Espanyola.

Les alarmes s’han encès a primera hora d’aquest mateix dimecres, quan el capità no ha participat en la sessió d’activació que ha fet el Barça a la Ciudad Deportiva Rafael Gómez. Messi, que no va acabar un partit contra el Granada en el qual va demostrar que havia recuperat la seva millor versió, s’ha quedat a l’hotel de concentració per precaució. A mesura que ha avançat el dia, no obstant això, les sensacions no han millorat i finalment s’ha decidit que no participi en el duel contra la Reial Societat. També és dubte per a la final en cas que els de Koeman s’hi classifiquin.



Més notícies
Els futbolistes del Barça celebren un gol | FC Barcelona
Un títol entre la tempesta institucional
Notícia: Un títol entre la tempesta institucional
Comparteix
El Barça afronta la Supercopa d’Espanya amb l’objectiu de reforçar el projecte de Ronald Koeman
Ronald Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “La Supercopa no és el títol més important, però volem guanyar-la”
Notícia: Koeman: “La Supercopa no és el títol més important, però volem guanyar-la”
Comparteix
L’entrenador del Barça considera que el seu equip no és favorit, però que tampoc ho són els altres tres conjunts que participaran en la competició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa