Món Esport
Un títol entre la tempesta institucional
  • CA

Enmig de la incertesa esportiva i el terratrèmol institucional, amb unes eleccions a la presidència en la recta final, però també amb moltes possibilitats de ser suspeses per la Generalitat del Catalunya, el Barça es juga el primer títol del 2021. El conjunt blaugrana disputa la Supercopa d’Espanya amb l’objectiu de guanyar un trofeu que reforçaria el projecte de Ronald Koeman, donaria confiança a l’equip i evidenciaria que la millora de la imatge culer és una realitat i no una casualitat. La Reial Societat serà el seu rival a les semifinals (21.00 hores / #Vamos).

Els bascos, que es van convertir en la sensació de l’inici de la temporada 2020/21, no arriben a la cita en un bon moment. Només han guanyat un dels darrers dotze partits que han disputat: n’han empatat set i n’han perdut quatre, un d’ells precisament al Camp Nou. El precedent més recent entre Barça i Reial Societat va finalitzar amb triomf culer. Va ser un duel en el qual els catalans van fer una primera meitat molt bona, però a la represa van acabar patint de valent per evitar un empat que no va arribar per ben poc. Aquell enfrontament serveix per entendre que, encara que l’equip d’Imanol Alguacil no es trobi en el seu millor estat de forma, mai se l’ha de donar per vençut.

Per buscar la classificació per a la final de la Supercopa, que es disputarà el pròxim diumenge, Koeman ja va avançar en la roda de premsa d’aquest dimarts que alinearà el millor onze possible per aconseguir la victòria. En principi, porta tancada a les rotacions. En aquest sentit, el principal dubte es troba en l’eix de la defensa, ja que Araujo té una sobrecàrrega muscular. Ter Stegen, Dest, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Messi, Dembélé i Griezmann tenen moltes opcions de jugar d’inici. Pjanic i Braithwaite també podrien fer-ho, encara que en principi començaran la semifinal des de la banqueta.



Més notícies
Ronald Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “La Supercopa no és el títol més important, però volem guanyar-la”
Notícia: Koeman: “La Supercopa no és el títol més important, però volem guanyar-la”
Comparteix
L’entrenador del Barça considera que el seu equip no és favorit, però que tampoc ho són els altres tres conjunts que participaran en la competició
De Jong, durant un partit del Barça a domicili | Europa Press
De Jong, sobre el seu pas endavant: “Ara em sento més còmode”
Notícia: De Jong, sobre el seu pas endavant: “Ara em sento més còmode”
Comparteix
El migcampista holandès celebra que el Barça tingui cada vegada “més confiança” i “un joc més fluït”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa