Messi, decidit a trobar el culpable de la filtració del seu contracte

L'argentí es querellarà contra les persones del club que hi tenien accés, segons RAC1

El cas de la filtració del contracte de Leo Messi al diari El Mundo arribarà als tribunals. El futbolista del Barça estaria completament decidit a trobar els responsables de la difusió d’aquesta informació i, segons ha explicat RAC1, recorrerà a la via penal per fer-ho.

En un primer moment es va saber que l’argentí estava disposat a querellar-se contra El Mundo per la publicació dels documents. A la vegada, això se suma a una nova querella, que no serà la mateixa, que implicarà a les persones del club que tenien accés al contracte.

D’aquesta manera, Messi emprendrà accions legals contra Josep Maria Bartomeu, president del Barça en aquell moment, Òscar Grau, CEO i Jordi Mestre, vicepresident esportiu. Aquests tres figuren al contracte com a signants, però també rebran la querella Carles Tusquets, president de la comissió econòmica de l’època i Romà Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics.

Cal recordar que, malgrat que l’argentí hagi assenyalat aquestes cinc persones, no eren els únics que tenien accés a aquests documents. Des d’altres directius i persones importants del club, fins a càrrecs de LaLiga, passant per treballadors d’Hisenda, és probable que el contracte hagi estat a l’abast de molta gent.

Més informació

Nou comentari