Món Esport
Laporta revela que ha enviat un missatge a Messi i el defensa: “Genera molt més del que cobra”
  • CA

Joan Laporta entra en escena. 24 hores després de la filtració del contracte de Leo Messi per part d’El Mundo, el candidat a la presidència del Barça i exmàxim dirigent del club blaugrana ha concedit una entrevista a RAC1 en la qual ha revelat que ha enviat un missatge a l’astre argentí “per animar-li i per recomanar-li que no faci cas d’aquestes notícies, ja que els culers volen que continuï”. A més, ha promès que farà tot el possible perquè el capità es quedi al Camp Nou i ha destapat la seva fórmula: “Tinc indicis que està bé a Barcelona i que es vol quedar, però necessita confiar en un projecte esportiu competitiu”.

Sobre la revelació del document contractual de Messi ha dit que “aquestes coses pretensioses fan mal al Barça” i que la situació s’agreuja “perquè hi ha un desgovern”. “La crisi econòmica del club no està condicionada pel Leo. Genera més ingressos dels que costa. L’equip financer de la meva candidatura ha fet un estudi i la realitat és que Messi genera una tercera part dels ingressos totals del Barça i, a més, un retorn emocional i esportiu. No té preu el que ens ha fet viure”, ha explicat. “Sense ell no hauríem guanyat tant. Un equip amb en Leo sempre aspira a tot. No es guia pels diners, però haurem de buscar una fórmula imaginativa per convèncer-lo”, ha afegit.

Laporta ha considerat també que el que ha portat el Barça en la situació en què es troba “és una junta directiva que a partir de la venda de Neymar va perdre el judici”. “Espero que la filtració no hagi sortit del club, però sembla que els trets van per aquí. El seu contracte està custodiat per un màxim de cinc persones diferents: el president, el director general, el director esportiu l’encarregat de recursos humans i el del departament jurídic”, ha afirmat abans de recordar que “vulnerar la confidencialitat d’un contracte professional és delicte”.

El líder d’Estimem el Barça creu, no només tenint en compte el futur de Messi, que el Barça “ha de canviar l’atmosfera i la filosofia que el regna”. “Cal citar els patrocinadors, donar-los confiança, parlar amb els organismes que regulen el futbol… Trucaré els presidents de la Federació Espanyola, LaLiga, la FIFA i la UEFA en cas que guanyi les eleccions”, ha sentenciat.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | FC Barcelona
Bartomeu nega haver filtrat el contracte de Messi
Notícia: Bartomeu nega haver filtrat el contracte de Messi
Comparteix
Assegura, a més, que “en Leo es mereix el que cobra per motius professionals i comercials”
Koeman, durant un partit del Barça | Europa Press
Koeman: “Qui hagi filtrat el contracte de Messi no pot tenir futur al Barça”
Notícia: Koeman: “Qui hagi filtrat el contracte de Messi no pot tenir futur al Barça”
Comparteix
L’entrenador holandès, molt contundent després del triomf contra l’Athletic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa