Bartomeu nega haver filtrat el contracte de Messi

Assegura, a més, que “en Leo es mereix el que cobra per motius professionals i comercials”

Més reaccions a la filtració del contracte de Leo Messi. Des del primer moment en què es va publicar la notícia aquest diumenge, Josep Maria Bartomeu ha estat un dels assenyalats com a potencialment culpable d’haver facilitat el document a El Mundo. L’expresident del Barça, que des que va deixar el càrrec no ha reaparegut públicament ni ha fet cap compareixença, ho ha desmentit a TV3.

“És una qüestió molt seriosa, és totalment il·legal filtrar contractes professionals. Parlar a la televisió i acusar és fàcil, però no estem per fer bromes. Això acabarà als tribunals. Per cert, en Leo es mereix el que cobra, tant per motius professionals com comercials. Sense pandèmia, el Barça pot pagar perfectament aquestes xifres”, ha explicat Bartomeu al Gol a Gol.

L’exmàxim dirigent culer no ha volgut entrar en directe al programa ni respondre a les preguntes dels periodistes del programa. Simplement ha traslladat aquest missatge per deixar molt clar –o intentar-ho, si més no– que ell no té res a veure amb una exclusiva periodística que ha generat molta controvèrsia les darreres hores.

Més informació

Nou comentari