El Govern desitja que el Barça pugui “refer la seva imatge”

Budó espera que la investigació “vagi de pressa”

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, no ha volgut entrar a fons aquest dimarts en l’afer del BarçaGate que afecta el FC Barcelona. En la roda de premsa després de la reunió del consell executiu, Budó s’ha limitat a dir que el Barça “és un club universal” i s’ha mostrat convençuda que “podrà refer la seva imatge”.

Budó ha manifestat el seu desig “que la investigació vagi de pressa” i “es puguin reparar els danys que es puguin causar a l’entitat, que té un pes específic en la imatge del nostre país”. La portaveu ha afegit, tot i així, que Catalunya “va molt més enllà del que és una entitat esportiva”.

D’altra banda, Budó s’ha referit a les eleccions al club del cap de setmana i ha afirmat que no hi ha mesures especials per la Covid-19. “Des del Govern s’ha treballat per tal que l’entitat pugui celebrar amb normalitat les eleccions en un context de pandèmia”, ha indicat. Budó ha recordat que ja es va modificar la Llei de l’Esport perquè es pogués votar per correu i li consta que unes 22.000 persones ho han fet així.

Més informació

Nou comentari