Món Esport
Memphis: “Tinc moltíssimes ganes de jugar per a Messi”
  • CA

El futbolista neerlandès Memphis Depay ha estat presentat com a jugador del Barça un mes després que s’anunciés el seu fitxatge. L’Eurocopa i les posteriors vacances han impedit que aquest acte oficial es pogués fer abans. Sobre la jornada, cap fet fora de l’habitual. Ha signat el contracte, s’ha vestit amb la nova equipació del club, ha fet els clàssics tocs i, això sí, la roda de premsa s’ha fet a la gespa del Camp Nou, a l’aire lliure, a causa de la pandèmia del coronavirus. L’han acompanyat el president Joan Laporta, el vicepresident primer Rafa Yuste i el director de l’àrea de Futbol Mateu Alemany.

Les primeres paraules de Memphis han estat les típiques: “És un honor ser aquí, he volgut fitxar pel Barça des que era un nen i gràcies a la voluntat de les dues parts puc ser aquí”. A partir d’aquí, i quan ha respost les preguntes dels periodistes, sí que ha aportat alguns detalls més interessants. En primer lloc, ha manifestat les seves ganes de jugar amb l’estadi ple i de “conèixer els seguidors del Barça”. També ha explicat una anècdota molt emotiva: “Quan tenia cinc anys el meu avi em va regalar una samarreta del Barça i això ha tingut un element de profecia. El meu avi ja no hi és, però estaria molt orgullós de mi. Als Països Baixos hi ha una molt bona relació amb aquest club.”

També ha parlat del paper de Ronald Koeman en les negociacions. Ha confirmat que ha estat una peça fonamental i que ell l’ha “portat al Barça”. Ha tingut paraules de gran admiració i respecte cap al tècnic neerlandès i ha assegurat que, mentre van coincidir a la selecció “em va ajudar molt, perquè em va fer sentir segur i li he de donar les gràcies”. Tot i això, ha destacat que, sense Koeman, també hauria vingut: “Ningú no pot dir que no al Barça”.

Malgrat que encara no està confirmat, també ha parlat del fet de poder jugar al costat de Leo Messi. Ho ha qualificat de “somni” i, a la vegada, ha deixat clar que és molt conscient del rol que haurà d’assumir: “Tinc moltíssimes ganes de jugar per a ell. Hauré de fer tots els possibles per estar al seu nivell”. A més a més, Memphis no dubta que, a l’hora de la veritat, es resoldran tots els problemes relacionats amb el límit salarial i la inscripció de Messi, els altres fitxatges i ell mateix: “Confio plenament en el president i la junta directiva”.



Més notícies
Ilaix Moriba, durant un partit | Europa Press
Ilaix, amb un peu fora del Barça
Notícia: Ilaix, amb un peu fora del Barça
Comparteix
Dos clubs anglesos estarien interessats en el seu fitxatge
Els jugadors de la selecció espanyola, als Jocs Olímpics | @SeFutbol
Pèssimes notícies per al Barça al primer partit de la selecció espanyola als Jocs
Notícia: Pèssimes notícies per al Barça al primer partit de la selecció espanyola als Jocs
Comparteix
El central i lateral de la Masia Óscar Mingueza ha caigut lesionat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa