Ilaix, amb un peu fora del Barça

Dos clubs anglesos estarien interessats en el seu fitxatge

Les sensacions amb Ilaix Moriba no són gens bones des del mateix moment en què va esclatar com a jugador del primer equip del Barça. Ara fa uns mesos, el seu pare, i representant, va oferir una entrevista a Ràdio Barcelona en la qual deixava entreveure que les negociacions per renovar com a blaugrana no anaven bé i que contemplaven una sortida de l’entitat culer.

Des d’aleshores fins al dia d’avui, la situació ha anat empitjorant. El Barça ha fet ofertes de renovació a Ilaix, però el seu entorn les ha rebutjat totes. Les ambicions de la seva representació són molt considerables i el club blaugrana no està disposat ni té capacitat econòmica de fer un gran contracte al futbolista guineà. És per això que el Barça ha apartat el jugador de la dinàmica del primer equip. Les negociacions es troben lluny de l’acord i, tenint en compte que el contracte d’Ilaix finalitza l’any vinent, no hi ha indicis que facin pensar en l’optimisme.

A més a més, el mitjà britànic Manchester Evening News ha afegit més llenya al foc assegurant que dos equips anglesos estan interessats en el fitxatge del migcampista de la Masia. Són el Manchester City de Pep Guardiola i el Chelsea. Ambdós clubs estarien disposats a fer una oferta que dupliqués el sou actual del futbolista, cosa que dificultaria encara més la seva renovació amb el Barça. Si opta per marxar, queda saber si el club blaugrana el deixarà sortir a canvi d’un traspàs o si el té castigat a la graderia durant un any.

Més informació

Comentaris

  Ricard Juliol 22, 2021 8:03 pm
  Bon vent.
  Teix Juliol 23, 2021 8:32 am
  Cap noi o cap noia de les categories inferiors del Barça hauria de jugar cap partit en el primer equip sense tenir garantit que això no els servirà d’aparador per sortir del club. Com? –No ho sé, per això hi ha una directiva i un entrenador. Aquests nois senten massa cants de sirena i estan cerclats de voltors que només intenten el seu propi profit
   Ricard Juliol 23, 2021 4:10 pm
   Solució: jo gar al primer equip ha d'implicar tenir un contracte signat amb un termini i clàusula de rescissió alts, un sou limit determinats ja des del moment que entren a la Masia.
  An Juliol 23, 2021 12:53 pm
  A Ca'l City encara li poden fer un pla de carrera, a ca l'Arsenal acarà limitant la seva progressió. És el que passa quan s'envolten d'especuladors financers.

Nou comentari