Món Esport
Pèssimes notícies per al Barça al primer partit de la selecció espanyola als Jocs
  • CA

Malauradament, les queixes de Ronald Koeman i el Barça respecte a la càrrega de minuts que els partits de seleccions estan causant als futbolistes blaugranes s’han acabat reflectint en el primer partit de la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Tòquio. En el duel de la fase de grups dels de Luis de la Fuente contra Egipte, el central i lateral català de la Masia Óscar Mingueza ha caigut lesionat.

De la Fuente ha apostat pels tres jugadors del Barça al seu onze inicial: Pedri, Eric García i Mingueza. Quan no havien passat ni vint minuts del xiulet inicial, el de Santa Perpètua de Mogoda s’ha deixat caure a terra després de notar una estrebada a la part anterior de la cuixa i ha demanat el canvi. Havia jugat força bé durant el seu debut olímpic, però ha hagut de ser substituït per Jesús Vallejo. Segons ha informat la Cadena COPE, Mingueza té una lesió muscular i es podria perdre tots els Jocs.

Més enllà d’això, partit pèssim de la selecció espanyola. De la Fuente ha realitzat una convocatòria que hauria d’aspirar a l’or, però el seu primer partit està molt lluny del nivell requerit per arribar a les fases finals. Els egipcis, molt ben col·locats, han impedit que el domini de la possessió de la Rojita es traduís en ocasions de perill. Al final, el resultat inicial no s’ha mogut durant els noranta minuts (0-0).



Més notícies
L'Estadi Olímpic de Tòquio | Europa Press
Acomiadat el director de la inauguració dels Jocs per fer broma sobre l’Holocaust
Notícia: Acomiadat el director de la inauguració dels Jocs per fer broma sobre l’Holocaust
Comparteix
Kentaro Kobayashi ha estat cessat per una actuació còmica de fa més de 20 anys
Brisbane, seu dels Jocs Olímpics del 2032 | COI
El COI anuncia la seu dels Jocs Olímpics del 2032 de forma inesperada
Notícia: El COI anuncia la seu dels Jocs Olímpics del 2032 de forma inesperada
Comparteix
La ciutat australiana de Brisbane ha estat l'única candidata

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 22, 2021 | 12:52
    Anònim juliol 22, 2021 | 12:52
    Que es fotin !
  2. Icona del comentari de: Ricard a juliol 22, 2021 | 13:08
    Ricard juliol 22, 2021 | 13:08
    Estem davant del secular i flagrant contrast entre la professionalitat del jugador, que sempre exigeix cobrar del seu club tot el sou per estratosfèric que sigui, i la nul·la professionalitat del jugador quan s'embarca infantilment "per il·lusió" a participar en un jocs olímpics, amb el risc de lesions que implica. Els entusiastes jugadors de futbol "professionals" ens ho han d'explicar urgentment. Sinó ho fan els propietaris dels clubs els demandaran per veure perjudicats greument els seus interessos, començant pels presidents dels clubs esmentats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa