Món Esport
Els jugadors del filial demanen lloc a Koeman (4-0)
  • CA

Han passat dos mesos des que la temporada 2021-2022 va acabar per al Barça. Durant aquest temps, el futbol ha passat a un segon terme i els temes institucionals i de despatxos han pres el protagonisme. Des de la continuïtat, molt discutida, de Ronald Koeman a la banqueta, fins al complicat mercat de fitxatges, passant per una Assemblea de Compromissaris extraordinària i especialment rellevant.

Tanmateix, avui 21 de juliol, la pilota ha tornat a rodar. El primer equip masculí del Barça ha iniciat la pretemporada en un duel amistós contra el Gimnàstic de Tarragona. Els blaugranes han portat la iniciativa durant tot el duel i si Laporta demanava un futbol més ofensiu a Koeman, això s’ha complert. Els culers han estat els clars dominadors del partit i han tingut moltíssimes ocasions, tot i que han hagut d’esperar fins a la segona meitat per poder perforar la porteria, molt ben protegida, de Manu García (4-0).

De la mateixa manera que va fer la pretemporada passada, Koeman ha apostat per dos onzes diferents en cadascuna de les dues parts. Al primer hi ha hagut tot el gruix de jugadors del primer equip que estaven convocats. Eren pocs, ja que molts encara són de vacances o tot just acaben d’arribar a causa de les competicions de seleccions. Alguns, els que disputen els Jocs Olímpics, no tenen ni descans.

Així doncs, a la primera meitat hem pogut veure pocs noms coneguts, però alguns d’ells, com Sergi Roberto o Riqui Puig, han estat molt actius i han deixat bones sensacions. També han completat una molt bona primera meitat dos futbolistes del filial que estan cridats a tenir protagonisme amb el primer equip. El lateral esquerre Alejandro Balde, que ha de ser la competència de Jordi Alba i ha presentat la seva candidatura, i el flamant fitxatge Yusuf Demir. Això sí, malauradament, l’àrbitre ha hagut d’expulsar Álex Quintanilla, del Nàstic, per una entrada molt dura.

A la segona part ja només s’han pogut veure jugadors del filial. Ara bé, Ray Manaj, el davanter centre i màxim golejador la temporada passada, ha deixat molt bones sensacions amb un hat-trick aconseguit amb només 45 minuts. El primer, un golàs, després de girar-se sobre ell mateix a la mitja volta. La pilota ha impactat contra el travesser i ha entrat. El segon l’ha aconseguit Àlex Collado, amb fortuna, ja que el seu xut s’ha enverinat després d’impactar contra un rival. Manaj ha marcat els dos gols següents: el primer, rematant a plaer una gran centrada de Hiroki Abe, i el segon, de penal. Amb algunes ofertes aquest mercat d’estiu, aquest hat-trick pot haver augmentat una mica el seu valor o fins i tot pot haver fet que Koeman se’l miri amb uns altres ulls.

El pròxim dissabte 24 de juliol hi haurà el segon partit de pretemporada del Barça. Serà al mateix escenari, a l’Estadi Johan Cruyff, contra el Girona. S’espera que ja hi puguin ser els futbolistes que ja han tornat de les vacances, com són els francesos Antoine Griezmann i Clément Lenglet i els neerlandesos Memhpis Depay i Frenkie de Jong. Dos detalls: Sergi Roberto ha jugat d’interior (anoteu-ho) i els pantalons de la nova equipació del Barça són un insult.



Més notícies
Ronaldinho, durant el clàssic de llegendes | FC Barcelona
El Madrid de Figo esguerra la festa de Ronaldinho (2-3)
Notícia: El Madrid de Figo esguerra la festa de Ronaldinho (2-3)
Comparteix
El brasiler ha repartit espectacle, però no ha pogut evitar la victòria dels blancs, liderats per Munitis
El Camp Nou, buit | FC Barcelona
El Govern prohibeix públic al Gamper
Notícia: El Govern prohibeix públic al Gamper
Comparteix
El Barça estudia traslladar l'enfrontament a l'Estadi Johan Cruyff

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa