Món Esport
El Govern prohibeix públic al Gamper
  • CA

El Govern de Catalunya ha comunicat al Futbol Club Barcelona, mitjançant el PROCICAT, que els partits corresponents al Trofeu Joan Gamper previstos per al pròxim 8 d’agost s’hauran de jugar sense públic. El Barça preveia omplir les graderies del Camp Nou amb unes 30.000 o 50.000 persones, però la situació actual del coronavirus al país ha fet que la Generalitat hagi hagut de comunicar aquesta prohibició a l’entitat presidida per Joan Laporta.

Això ha fet que el Barça es replantegi quin ha de ser l’escenari d’aquesta competició amistosa. Obrir el Camp Nou i desplegar tot allò necessari per al funcionament d’aquest recinte és molt car i el club estaria contemplant la possibilitat de traslladar el Gamper a l’Estadi Johan Cruyff, segons informa Esport 3. El Barça podria estalviar fins a 90.000 euros amb aquest canvi de seu.

Cal recordar que el Trofeu Joan Gamper d’enguany no només el disputarà el primer equip masculí de futbol del Barça, sinó que també ho farà el femení. El rival, a falta de confirmació oficial, hauria de ser la Juventus de Torí, tant per als de Ronald Koeman, com per a les de Jonatan Giráldez.



Més notícies
Paulo Dybala, durant un partit | Europa Press
Després del fracàs de Saúl, el Barça prepara un nou intercanvi per a Griezmann
Notícia: Després del fracàs de Saúl, el Barça prepara un nou intercanvi per a Griezmann
Comparteix
El futbolista argentí Paulo Dybala podria acabar a Barcelona, segons informa l'Équipe
Leo Messi i Arturo Vidal, en arxiu | FC Barcelona
El Barça renuncia al patrocini d’una famosa marca de roba per un conflicte polític
Notícia: El Barça renuncia al patrocini d’una famosa marca de roba per un conflicte polític
Comparteix
H&M havia de dissenyar la roba de carrer dels jugadors blaugranes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa