Món Esport
Després del fracàs de Saúl, el Barça prepara un nou intercanvi per a Griezmann
  • CA

El que fa una setmana era gairebé un fet, ja ha quedat en paper mullat. El Barça havia preparat un intercanvi amb l’Atlètic de Madrid entre Antoine Griezmann i Saúl Ñíguez per rebaixar la massa salarial, però les exigències dels matalassers han impedit que es pogués dur a terme. Tal com va avançar el diari Ara, l’Atlètic demanava que el Barça pagués una part del salari del francès i no volia aportar cap compensació econòmica a l’operació, així que les negociacions s’haurien trencat, si no hi ha cap canvi d’última hora.

Tanmateix, els despatxos del Barça continuen traient fum i, segons ha informat l’Équipe, la secretaria tècnica blaugrana prepara un nou intercanvi per a Griezmann. Aquest seria lluny de la Lliga i aniria fins a Itàlia. El club hauria parlat amb la Juventus de Torí d’una possible permuta entre el francès i el davanter argentí Paulo Dybala, qui això sí, ha tingut algunes polèmiques amb Leo Messi.

Segons el portal Transfermarkt, Dyabala té un valor de mercat de 50 milions d’euros, mentre que Griezmann el té de 60. Això faria que hi hagués una diferència de deu milions entre ambdós futbolistes i el Barça podria demanar alguna mena de compensació econòmica pel canvi. Ara bé, segons ha informat Mundo Deportivo, el club blaugrana no reconeix de moment aquests contactes amb la Juventus i tot plegat podria quedar en un rumor més d’aquest estiu.



Més notícies
Leo Messi i Arturo Vidal, en arxiu | FC Barcelona
El Barça renuncia al patrocini d’una famosa marca de roba per un conflicte polític
Notícia: El Barça renuncia al patrocini d’una famosa marca de roba per un conflicte polític
Comparteix
H&M havia de dissenyar la roba de carrer dels jugadors blaugranes
Memphis Depay, amb l'Olympique de Lió | Europa Press
Memphis arriba a Barcelona com una estrella
Notícia: Memphis arriba a Barcelona com una estrella
Comparteix
El futbolista neerlandès serà presentat el pròxim dijous

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa