El Madrid de Figo esguerra la festa de Ronaldinho (2-3)

Clàssic de llegendes a Tel Aviv. Els veterans del Barça s’han enfrontat als del Reial Madrid en un duel que ha acabat amb victòria blanca (2-3). Ha estat un duel entretingut, on Ronaldinho, un dels grans atractius del partit, ha deixat alguns detalls de qualitat i fins i tot un gol, mentre que altres noms destacats com Rivaldo, Deco, Figo, Saviola o Roberto Carlos han estat molt discrets.

El duel ha començat amb domini blaugrana. El Barça ha fet passar tot el joc per Ronaldinho, que ha jugat de 10 pur i ha fet el que ha volgut a la mitja punta. Ha driblat rivals amb qualitat, ha intentat marcar un golàs des del mig del camp que ha marxat lleugerament desviat, ha xutat una pilota contra el pal i finalment ha aconseguit la seva diana. Els blaugranes s’han avançat gràcies a un gol de penal del brasiler, després d’una acció polèmica a la frontal de l’àrea que ha acabat amb Saviola a terra i l’àrbitra assenyalant la pena màxima.

A la segona meitat, un futbolista que no era dels més destacats de la llista, el càntabre Pedro Munitis, ha entrat per revolucionar el partit. A la represa ha caçat un rebot per empatar el partit i dos minuts més tard ha servit el segon a Alfonso amb una gran centrada. Es notava que estava molt més en forma que no pas altres i el Madrid ha passat a dominar el duel, però l’entrada de Jofre Mateu per part del Barça ha canviat les coses. El blaugrana ha aconseguit igualar el duel al minut 60 gràcies a una bona passada de Rivaldo, però, sobretot, gràcies a un gran retall i una gran definició del lleidatà. Tanmateix, deu minuts més tard, Rubén de la Red ha acabat de sentenciar el partit amb un bon gol des de l’interior de l’àrea.

Un clàssic sempre és un clàssic i sempre té més interès que qualsevol altre partit. És per això que les graderies del Bloomfield Stadium de Tel Aviv s’han omplert de gom a gom per viure aquest espectacle. Han gaudit d’una autèntica llegenda com Ronaldinho i d’una llegenda inesperada com Munitis, qui malauradament ha acabat lesionat, i, en definitiva, han demostrat que el Barça i el Madrid continuen despertant passions arreu.