Món Esport
El propietari d’i3 Ventures confirma les pitjors sospites del Barçagate
  • CA

Carlos Ibáñez, propietari d’i3 Ventures, una de les empreses que van dur a terme tot el Barçagate, ha declarat davant la jutgessa Alejandra Gil durant més de dues en el marc de la investigació del cas. Segons ha revelat el diari Goal, Ibáñez ha confirmat algunes de les pitjors sospites sobre l’escàndol de les xarxes socials del Futbol Club Barcelona durant l’època de la presidència de Josep Maria Bartomeu.

Ibáñez ha corroborat que des d’i3 Ventures es van encarregar de crear perfils falsos a les xarxes socials per difamar llegendes del Barça i defensar la junta directiva de l’època. “Quan atacaven Valverde, nosaltres dèiem que Guardiola tampoc no guanyava títols”, amb declaracions com aquesta, revelades per Goal, el propietari d’aquesta empresa ha ratificat que figures com el mateix Guardiola, Xavi, Piqué, Laporta o Víctor Font van ser atacades per encàrrec del club.

Això sí, Ibáñez ha destacat que aquesta era només una part de la feina que feien pel club i que suposava un “3% o un 4% del total”. D’aquesta manera, ha defensat que el monitoratge de les xarxes socials pel qual van ser contractats també es va dur a terme. A més a més, ha argumentat que no explicaven mentides i que, per tant, ell considera que no són difamacions.

Cal recordar que el cas del Barçagate es troba en plena investigació judicial. L’expresident Josep Maria Bartomeu, la seva mà dreta, Jaume Masferrer, l’exdirector general del Barça, Òscar Grau, i l’excap dels serveis jurídics del club, Román Gómez Ponti, es troben en llibertat amb càrrecs. Els dos primers es van negar a declarar en primera instància i s’espera que tornin a ser citats més endavant.



Més notícies
Gerard Esteva, president de la UFEC | UFEC
Gerard Esteva: “Ada Colau ha posat més entrebancs que facilitats pels Jocs d’Hivern”
Notícia: Gerard Esteva: “Ada Colau ha posat més entrebancs que facilitats pels Jocs d’Hivern”
Comparteix
El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya atén El Món per parlar de la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2030
El Camp Nou, buit | FC Barcelona
El Govern prohibeix públic al Gamper
Notícia: El Govern prohibeix públic al Gamper
Comparteix
El Barça estudia traslladar l'enfrontament a l'Estadi Johan Cruyff

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Llam de rellam a juliol 20, 2021 | 23:48
    Llam de rellam juliol 20, 2021 | 23:48
    El propietari de I3 Ventures quan va mentir, abans de marxar d'Espanya, o ara que es troba a més de 10.000 km i pot pensar ja em vindreu a buscar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa