Món Esport
El Barça vol aprofitar la crisi econòmica de la Juventus
  • CA

El Barça està molt atent al mercat i està disposat a aprofitar qualsevol oportunitat per millorar la seva plantilla a baix cost. El club blaugrana viu una situació econòmica molt complicada, però no és l’única entitat que passa per un moment delicat. La Juventus també pateix una crisi financera important després de tancar el seu últim exercici amb pèrdues de 113 milions d’euros. L’equip italià necessita vendre i bona prova d’això és que va deixar marxar Cristiano Ronaldo per tan sols 15 milions. El Barça podria aprofitar aquesta situació per intentar el fitxatge del jugador de la Juventus Matthijs de Ligt per segona vegada segons diversos mitjans.

El club blaugrana va voler contractar aquest defensa holandès fa dos anys. La predisposició per part de De Ligt a vestir la samarreta del Barça era total. A més, la directiva presidida per Josep Maria Bartomeu semblava totalment disposada a abonar a l’Ajax els 75 milions que costava el jugador en aquell moment. Però la Juventus va oferir al defensa un desorbitat sou de 12 milions d’euros nets a l’any. El Barça no estava disposat a igualar aquesta quantitat i el neerlandès va marxar a Torí.

Dos anys després del seu fitxatge, De Ligt està sent titular a la Juventus, però el seu rendiment tampoc justifica un salari tan elevat. De fet, el club torinès va acabar la passada temporada sense guanyar cap títol, cosa que va suposar un fracàs estrepitós. A més va deixar palès que els seus jugadors no havien estat a l’alçada d’un club que acumulava nou lligues seguides guanyades.

Ara mateix, el salari de De Ligt és un problema per a la Juventus. Primer, perquè és una despesa important que aguditza la complicada situació econòmica que travessa el club. A més, el sou del neerlandès podria destinar-se a dos o tres jugadors que reforcin la plantilla i accelerin la renovació de l’equip que dirigeix Andrea Pirlo. Això el Barça ho sap i està molt atent a la situació del jugador. Ara bé, la directiva blaugrana tampoc està disposada a assumir una fitxa de 12 milions. Per tant, el president culer, Joan Laporta, necessitaria que el neerlandès rebaixés les seves pretensions econòmiques per poder escometre el seu fitxatge.



Més notícies
Sergiño Dest, jugador del Barça | FC Barcelona
Pluja d’ofertes al Barça per Dest
Notícia: Pluja d’ofertes al Barça per Dest
Comparteix
La directiva blaugrana podria haver rebut fins a quatre ofertes pel lateral dret
Ferran Torres, jugador del Manchester City | Europa Press
El fitxatge de Ferran Torres pel Barça compta amb un problema
Notícia: El fitxatge de Ferran Torres pel Barça compta amb un problema
Comparteix
El davanter signarà el seu contracte amb el Barça en les pròximes hores

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere LLimonera i Citronell a desembre 27, 2021 | 13:15
    Pere LLimonera i Citronell desembre 27, 2021 | 13:15
    !!! L'Espanyol vol aprofitar la crisi econòmica, ètica i esportiva del Barça !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa