Món Esport
El fitxatge de Ferran Torres pel Barça compta amb un problema
  • CA

El jugador del Manchester City Ferran Torres podria ser jugador del Barça de forma imminent. De fet, el mateix entrenador de l’equip anglès, Pep Guardiola, va reconèixer que el fitxatge està a punt de tancar-se. A més, el tècnic de Santpedor va afirmar que el desig del jugador era incorporar-se a la disciplina blaugrana: “Ell em va dir que volia marxar, així que li vaig haver de dir que sí, cap problema. No puc convèncer un jugador si ell està decidit”.

Tot apunta que aquest acord es tancarà per un preu de 50 milions més 5 en variables. A més, el Mundo Deportivo explica que el Barça té molta pressa per anunciar aquesta incorporació i que té la intenció de fer-ho el 27 de desembre, és a dir, just després de que passin els primers dies festius del Nadal. Aquest mateix mitjà assegura que el president blaugrana, Joan Laporta, vol que la presentació del davanter se celebri del dia després d’anunciar el seu fitxatge, és a dir, dimarts 28.

Però el debut de Ferran Torres no serà tan imminent. Tot i les presses que té el club blaugrana per veure el davanter amb la samarreta del Barça, el jugador no podrà debutar, almenys, fins a mitjans de gener. Cal recordar que el davanter pateix una fractura al peu dret des de la final de la UEFA Nations League que van disputar Espanya i França el passat 10 d’octubre. Ferran Torres va jugar aquest partit després d’haver-se retirat amb molèsties de la semifinal d’aquesta mateixa competició, que es va disputar quatre dies abans. No obstant això, va forçar per poder disputar la final i la va acabar patint una greu lesió.

Els metges del Manchester City van dictaminar que el temps estimat de baixa del jugador era de tres mesos. Si tenim en compte que aquesta lesió es va produir el 10 d’octubre, Ferran Torres no podria jugar fins aquest mateix dia del mes de gener. No obstant això, ara mateix, és una incògnita l’estat físic del futbolista. L’únic que sembla evident és que la seva lesió no serà un impediment pel seu fitxatge amb el Barça



Més notícies
Marc-André Ter Stegen, jugador del Barça | FC Barcelona
Ter Stegen podria tenir competència a la porteria
Notícia: Ter Stegen podria tenir competència a la porteria
Comparteix
La directiva del Barça busca reforçar aquesta posició al mercat d'hivern
Luuk de Jong, contra el Benfica | FC Barcelona
El Barça aconsegueix col·locar Luuk de Jong
Notícia: El Barça aconsegueix col·locar Luuk de Jong
Comparteix
El jugador neerlandès marxarà cedit al Cadis, amb el permís del Sevilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa