Món Esport
El Barça, a punt de tancar un fitxatge sorprenent per substituir Jordi Alba

El Futbol Club Barcelona es trobaria molt a prop de tancar el fitxatge del lateral esquerre madrileny Marcos Alonso, que actualment milita a les files del Chelsea londinenc, segons ha informat Ràdio Barcelona. El jugador, de trenta-un anys, finalitza contracte l’estiu vinent i no pot marxar de forma gratuïta, però hauria arribat a una entesa amb el seu club perquè facilitin la seva sortida a partir del pròxim mes de juliol i, per tant, les negociacions amb el Barça haurien de ser senzilles. Pel que fa a l’acord amb l’entitat blaugrana, Marcos Alonso ja hauria acceptat les condicions proposades i tindria moltes ganes de canviar d’aires, deixar el Chelsea, on juga des de fa sis anys, i convertir-se en culer.

Marcos Alonso, un lateral veterà de rendiment immediat

Marcos Alonso ha estat el lateral esquerre titular del Chelsea durant tota aquesta temporada. Ha disputat quaranta-cinc partits, ha marcat quatre gols i ha repartit sis assistències. Fa temps que el Barça busca un substitut per a Jordi Alba, qui darrerament ho juga tot i no té ningú que li pugui donar relleu, i el club blaugrana hauria escollit Marcos Alonso en tractar-se d’una oportunitat de mercat i d’un futbolista de rendiment immediat. Ara bé, cal destacar que la seva edat fa que no es pugui parlar d’ell com a projecte de futur i això obliga el Barça a continuar-se movent per trobar un lateral esquerre a mitjà termini, amb el cas d’Alejandro Balde, en etapa formativa, com a gran esperança.

Ni Gayà, ni Grimaldo, ni Javi Galán…

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, vol tenir totes les posicions doblades i és per això que incorporar un lateral esquerre de garanties és una prioritat per a ell. Han sonat noms amb més projecció que Marcos Alonso, com José Luis Gayà o Alejandro Grimaldo i fins i tot alternatives com Javi Galán o Nicolás Tagliafico, però la situació econòmica del club obliga a prioritzar aquelles opcions que es posen a tret al mercat de fitxatges. El lateral esquerre del Chelsea està valorat en uns quinze milions d’euros per Transfermarkt i tenint en compte que està a punt de finalitzar contracte i que el club li hauria promès una sortida fàcil, el Barça el podria incorporar per un preu que fins i tot podria ser inferior als deu milions d’euros.



Més notícies
Laporta parla amb Koeman en el seu primer dia a la presidència | FC Barcelona
VÍDEO | Laporta i Koeman es retroben i es genera un moment de molta tensió
Notícia: VÍDEO | Laporta i Koeman es retroben i es genera un moment de molta tensió
Comparteix
El president i l'exentrenador del Barça no s'havien vist des de l'acomiadament del tècnic neerlandès
Robert Lewandowski lluita una pilota amb Ronald Araujo al Barça-Bayern de fase de grups de la Champions d'aquesta temporada | Europa Press
Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindria
Notícia: Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindria
Comparteix
Món Esport analitza el proper possible fitxatge estrella blaugrana
Robert Lewandowski, jugdaor del Bayern | Europa Press
Xavi acosta encara més Lewandowski al Barça
Notícia: Xavi acosta encara més Lewandowski al Barça
Comparteix
El tècnic convenç del tot el golejador polonès a través d'una xerrada
Carlos Soler i José Luis Gayà celebren un gol | Europa Press
Es filtren unes converses que apropen dos fitxatges al Barça
Notícia: Es filtren unes converses que apropen dos fitxatges al Barça
Comparteix
El president del València, Anil Murthy, està disposat a deixar marxar Carlos Soler i José Luis Gayà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa