Malestar intern a la comissió gestora del Barça

Discrepàncies entre el president, Carles Tusquets, i diversos membres de la junta

No hi ha dia tranquil a les oficines del Camp Nou. En principi, aquest divendres no hi havia previst res relacionat amb les eleccions al Barça. No obstant això, el president de la comissió gestora, Carles Tusquets, ha convocat una reunió amb els tres candidats –Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa– per analitzar el possible fitxatge d’Eric Garcia. Dues hores més tard, la trobada ha estat desconvocada.

El motiu principal ha estat que diversos membres de la comissió encarregada de vetllar pels interessos del Barça s’hi han posicionat en contra. Han argumentat que dimarts passat ja es va prendre la decisió de no fer cap moviment. A més, els integrants en qüestió –que s’han assabentat de la convocatòria de la reunió a través dels mitjans de comunicació– han recomanat a Tusquets que es limiti a gestionar allò que li correspon i que mantingui un perfil baix.

Segons ha informat la Cadena SER, alguns membres de la junta l’han amenaçat de reprovar-lo per escrit en cas que se celebrés la trobada amb aquests candidats.

Més informació

Nou comentari