Món Esport
Els motius pels quals la secretaria tècnica del Barça recomana el fitxatge d’Eric Garcia
  • CA

Més informacions al voltant del Barça i Eric Garcia. Aquest divendres, TV3 ha filtrat l’informe mitjançant el qual la secretaria tècnica blaugrana, liderada per Ramon Planes, recomana el fitxatge del central català aquest mercat de fitxatges d’hivern. Encara que la possibilitat d’incorporar abans de dilluns vinent el futbolista està pràcticament descartada, la direcció esportiva té molt clar per diversos motius que és informant reforçar l’eix de la defensa de cara al segon tram de la temporada 2020/21.

L’argument més important és que la secretaria tècnica contempla que Gerard Piqué estarà de baixa dos mesos més com a mínim i que, per tant, Koeman només podrà comptar amb tres centrals del primer equip (Lenglet, Umtiti i Araujo). L’informe destaca la poca fiabilitat del segon per culpa de les lesions i la poca experiència al màxim nivell del tercer, “que fa dos anys jugava a l’Uruguai i el curs passat al filial”, mentre que de Mingueza apunta que “pot ajudar en partits d’exigència mitjana, però encara no està preparat per als compromisos importants”. El text lamenta les lesions de durada considerable de Mingo Ramos i Igor, també del filial”.

“Seria un error desaprofitar aquesta oportunitat de mercat. Veiem necessària la seva incorporació per una qüestió de responsabilitat esportiva. Fet a casa, coneixedor del club i de la seva cultura i a un cost irrisori comparat amb altres jugadors del seu perfil, Garcia està acceptant la nostra proposta i rebutjant-ne d’altres molt millors econòmicament parlant”, subratlla un estudi que manifesta la intenció de trobar sortida, l’estiu vinent, a Junior, Umtiti i Neto per compensar la inversió que s’hauria de realitzar ara.



Més notícies
Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça | FC Barcelona
Desconvocada la reunió entre Tusquets i els candidats pel possible fitxatge d’Eric Garcia
Notícia: Desconvocada la reunió entre Tusquets i els candidats pel possible fitxatge d’Eric Garcia
Comparteix
La comissió gestora pren la decisió de no fer cap moviment aquest mercat de fitxatges d’hivern
Pep Guardiola, durant un partit del City | Europa Press
Guardiola, contundent: “No vull parlar més d’Eric Garcia”
Notícia: Guardiola, contundent: “No vull parlar més d’Eric Garcia”
Comparteix
L’entrenador del Manchester City, fart dels rumors

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa