Luis Suárez demana a Messi que no marxi del Barça

El seu amic ha estat molt contundent: "Si ell em pregunta, li diré que no el veig enlloc més"

Declaracions molt rellevants de Luis Suárez a TV3. L’exdavanter del Barça ha concedit una entrevista per un programa especial dedicat a Leo Messi, en el qual ha estat molt contundent respecte al futur de l’argentí. Malgrat conèixer la voluntat del seu amic de deixar el club aquest estiu passat, l’uruguaià ho té molt clar de cara a les pròximes temporades: “Si ell em pregunta, com a amic, li diria que no el veig enlloc que no sigui el Barça, que no seria bo per a ell.”.

Com no podia ser d’una altra manera, recorda que “la decisió la de prendre ell”, però Suárez assegura que el veu durant molts més anys vestint de blaugrana: “El millor seria tenir un final de carrera de tres, quatre, cinc o sis anys al lloc on ha estat més feliç”. Com diu tothom i com ha afirmat el mateix Messi en moltes ocasions, recorda que “és l’equip que li ha donat tot i ell també ho ha donat tot pel Barça”.

En el mateix programa parlaran Pep Guardiola, Andrés Iniesta i Xavi Hernández. En l’avançament que ha ofert TV3, tots ells demanen a l’argentí que es quedi al Barça i fins i tot que s’hi retiri. De Xavi destaca la seva crítica a la gestió del club dels darrers anys: “Ho han hagut de fer molt malament perquè el Leo hagi volgut marxar”.

Més informació

Nou comentari