Món Esport
El Barça es fixa en un davanter de la zona baixa de la Lliga

Després d’haver renunciat a la possibilitat de fitxar Álvaro Morata per la negativa de l’entrenador de la Juventus, Massimiliano Allegri, el Futbol Club Barcelona continua estudiant opcions per reforçar la zona del davanter centre. Sense gaires diners a la caixa, l’entitat blaugrana ha de buscar oportunitats de mercat, com era el cas de l’atacant madrileny, o davanters d’un perfil més baix. És per això que, segons informa Esport3, el nou objectiu del Barça seria Lucas Boyé, futbolista argentí de l’Elx.

Aquesta temporada, Boyé ha marcat sis gols en els setze partits que ha jugat amb el conjunt alacantí i ha repartit una assistència. Ara té 25 anys i va arribar a l’Elx la temporada passada, on es va establir de seguida com a davanter centre titular. Des d’aleshores, el seu creixement ha estat exponencial i en aquest primer tram de curs 2021-2022 ha millorat el seu rendiment de forma significativa i està aconseguint els seus millors registres golejadors. En el darrer partit que va jugar, va marcar la diana de la victòria contra el Vila-real.

De totes maneres, l’intent de fitxatge de Boyé recorda forçosament el de Martin Braithwaite ara fa dos anys, també a l’hivern. El davanter danès destacava al Leganés, on, de fet, havia aconseguit millors registres que els de l’argentí amb l’Elx. Quan va arribar a Barcelona, els seus números no van tenir res a veure, ja que la diferència de nivell entre tots dos equips es va notar de forma significativa. D’aquesta manera, l’adaptació de Boyé al Barça, en cas que acabi arribant, serà molt més important que el seu rendiment previ. No serà un fitxatge que il·lusioni especialment els culers, però després de la retirada del Kun Agüero i la possible sortida de Luuk de Jong, Xavi necessita davanters centre.



Més notícies
Ferran Torres, durant la seva presentació | Europa Press
El motiu personal pel qual Ferran Torres ha fitxat pel Barça
Notícia: El motiu personal pel qual Ferran Torres ha fitxat pel Barça
Comparteix
El flamant jugador blaugrana ha admès que té una relació amb Sira Martínez, filla de Luis Enrique
Ousmane Dembélé, durant un partit | Europa Press
Els tres escenaris que el Barça planteja a Dembélé
Notícia: Els tres escenaris que el Barça planteja a Dembélé
Comparteix
Un cop el francès ja ha comunicat al club que no renovarà, l'entitat blaugrana mou fitxa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa