La imatge de la llotja del Barça plena genera molta polèmica

Una trentena de personalitats han pogut veure el partit des del Camp Nou

El partit entre el Barça i el PSG al Camp Nou que ha acabat amb resultat tràgic pels blaugrana ha generat diverses polèmiques durant les hores posteriors. Després de l’esbroncada de Piqué als seus companys, la trista imatge de De Jong al final del duel i la marxa de Griezmann a França, també hi ha qui s’ha fixat en la llotja del Camp Nou.

En una eliminatòria de Champions com aquesta, el fet que l’estadi estigués buit ha estat molt significatiu, ja que l’ambient no era gens propi d’un partit d’aquestes característiques. Tanmateix, sí que hi havia una part de la graderia plena: la llotja. Una trentena de personalitats han pogut gaudir del duel des de les seves butaques a la zona presidencial de l’estadi i això ha generat indignació entre alguns culers.

Aquesta mena d’imatges comencen a ser habituals en molts estadis de futbol i els afeccionats solen mostrar la seva preocupació al respecte. Hi ha molta gent que troba molt a faltar el fet de poder viure els partits des de la graderia i consideren que és una falta de respecte el fet de veure les llotges plenes.

Més informació

Nou comentari