Griezmann se salta el toc de queda per viatjar a França

La immunitat del francès ha estat molt criticada

Antoine Griezmann, jugador del Barça, ha estat al centre de la polèmica després de prendre la decisió d’agafar un vol privat i viatjar a França un cop ha finalitzat el partit contra el PSG, que ha acabat en una duríssima derrota pels blaugrana. El futbolista hauria anat a veure la seva família aprofitant els dos dies de descans que Ronald Koeman ha donat a l’equip, segons ha informat la Cadena COPE.

Tenint en compte que el partit ha acabat sobre les 23:00h, Griezmann s’ha hagut de saltar el toc de queda per viatjar a França, en comptes de retornar al seu domicili un cop ha finalitzat el duel. Aquesta immunitat ha estat molt criticada. Quan alguns periodistes l’han caçat a l’aeroport, ell s’ha limitat a respondre “a tu què t’importa” a les persones que li preguntaven què feia allà.

Griezmann ha estat el futbolista que ha donat la cara després de la derrota del Barça. No ha amagat el seu abatiment i ha reconegut sense cap excusa la “superioritat” dels francesos. Ha explicat que “no és la imatge que volem donar” i ha assegurat que donaran la cara a la tornada.

Més informació

Nou comentari