Món Esport
Griezmann se salta el toc de queda per viatjar a França
  • CA

Antoine Griezmann, jugador del Barça, ha estat al centre de la polèmica després de prendre la decisió d’agafar un vol privat i viatjar a França un cop ha finalitzat el partit contra el PSG, que ha acabat en una duríssima derrota pels blaugrana. El futbolista hauria anat a veure la seva família aprofitant els dos dies de descans que Ronald Koeman ha donat a l’equip, segons ha informat la Cadena COPE.

Tenint en compte que el partit ha acabat sobre les 23:00h, Griezmann s’ha hagut de saltar el toc de queda per viatjar a França, en comptes de retornar al seu domicili un cop ha finalitzat el duel. Aquesta immunitat ha estat molt criticada. Quan alguns periodistes l’han caçat a l’aeroport, ell s’ha limitat a respondre “a tu què t’importa” a les persones que li preguntaven què feia allà.

Griezmann ha estat el futbolista que ha donat la cara després de la derrota del Barça. No ha amagat el seu abatiment i ha reconegut sense cap excusa la “superioritat” dels francesos. Ha explicat que “no és la imatge que volem donar” i ha assegurat que donaran la cara a la tornada.



Més notícies
Frenkie de Jong, durant la Supercopa | Europa Press
La sorprenent imatge de De Jong al final del partit
Notícia: La sorprenent imatge de De Jong al final del partit
Comparteix
El futbolista neerlandès s'ha mostrat completament abatut
Gerard Piqué, jugador del Barça | FC Barcelona
L’esbroncada de Piqué als seus companys que reflecteix la situació del Barça
Notícia: L’esbroncada de Piqué als seus companys que reflecteix la situació del Barça
Comparteix
El central ha deixat anar el seu caràcter en algunes accions del partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa