Món Esport
La sorprenent imatge de De Jong al final del partit
  • CA

El cop de realitat que ha suposat la golejada del PSG al Camp Nou no ha estat cap sorpresa per a alguns, però n’hi ha d’altres que s’ho han pres molt pitjor. És el cas de Frenkie de Jong. El migcampista blaugrana ha mostrat una imatge que, de tan trista, ha sorprès tothom. Amb un to molt baix ha respost les preguntes a Movistar Liga de Campeones on no s’ha amagat i ha demostrat que està completament abatut.

“Han estat molt superiors”, ha començat, i li ha costat molt intentar destacar els punts positius del seu equip. Quan ha hagut de respondre respecte a una possible remuntada, no ha donat pràcticament marge a que es pugui convertir en una realitat: “És molt complcat”. Fins i tot ha dubtat de les opcions de l’equip a la Copa i la Lliga, reflectint així el sentiment de molts culers.

Des que el migcampista neerlandès va arribar al Barça no ha fet més que acumular decepcions. Ja ha patit derrotes humiliants com la de Lisboa, la de la Juventus al Camp Nou i aquesta contra el PSG. Va marxar de l’Ajax per arribar a un equip guanyador, que la temporada 2018-2019 estava cridat a aixecar el triplet, i encara no ha pogut celebrar ni una Supercopa.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Les accions que ho haguessin canviat tot
Notícia: Les accions que ho haguessin canviat tot
Comparteix
El Barça s'acaba d'ensorrar davant el PSG. Abans, però, ha tingut una oportunitat d'escapar-ne
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
Mbappé destrossa el Barça (1-4)
Notícia: Mbappé destrossa el Barça (1-4)
Comparteix
Una lliçó física del PSG al Barça deixa l'eliminatòria gairebé sentenciada al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa