Món Esport
Les accions que ho haguessin canviat tot
  • CA

Hi ha certes circumstàncies on els petits detalls que defineixen la història. Avui, al minut 28 de partit, s’ha donat una d’aquestes situacions. El Barça s’havia avançat de penal i, segons més tard, Dembélé ha tingut una oportunitat claríssima per fer el segon. Ha xutat com si servís un flam de nata: un llençament flonjo i tou.

Si el francès fa el segon en aquell moment, ningú sap com s’hagués desenvolupat el partit i com hagués pogut acabar l’eliminatòria. Que de pas ja direm que està sentenciada. Pot ser el matx haguera acabat en 2 – 4. És ben probable. Però mai es poden calibrar les conseqüències d’aquestes accions no resoltes i la imaginació queda lliure per pensar, i més encara en un context tan dur de derrota.

Per més inri, la temporada del Barça queda tocada de mort. Amb la Copa del Rei molt difícil, la Champions perduda i la Lliga totalment inabastable, el més emocionant de cara als mesos vinents serà discernir qui presidirà el club, i a quin club marxarà Messi. Serà el mateix PSG que avui li ha pintat la cara? Veurem.

Dembélé ha fallat el gol que hauria fet pujar el 2 a 0 al marcador. És dur pensar-ho, però més dur és pensar que el Barça va poder fitxar a Mbappé i es va acabar decidint per l’actual extrem blaugrana. Com sempre, són petites decisions les que acaben desequilibrant la balança de la història.



Més notícies
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
Mbappé destrossa el Barça (1-4)
Notícia: Mbappé destrossa el Barça (1-4)
Comparteix
Una lliçó física del PSG al Barça deixa l'eliminatòria gairebé sentenciada al Camp Nou
Aficionats del PSG, durant un partit abans de la pandèmia | Europa Press
“Puta Barça”, el missatge dels ultres feixistes del PSG
Notícia: “Puta Barça”, el missatge dels ultres feixistes del PSG
Comparteix
S'han incomplert totes les normes per evitar la propagació del coronavirus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa