Món Esport
Lieke Martens, escollida millor jugadora d’Europa
  • CA

La davantera neerlandesa del primer equip femení del Futbol Club Barcelona Lieke Martens ha estat escollida Golden Player, o el que és el mateix, millor jugadora d’Europa, pel mitjà italià Tuttosport, el mateix que ha entregat el premi Golden Boy al millor jugador jove a Pedro González. Martens ha estat guardonada després d’haver guanyat la temporada passada el triplet amb el Barça. La segona classificada ha estat la davantera madrilenya Jenni Hermoso i en categoria masculina l’ariet polonès del Bayern de Munic Robert Lewandowski s’ha imposat a Leo Messi.

Aquest guardó ha sorprès gran part dels aficionats del futbol femení, ja que Martens és una jugadora suplent al Futbol Club Barcelona. Malgrat que el 2017 va aconseguir moltíssims premis individuals, entre els quals destaca el de millor futbolista del món segons la FIFA i millor futbolista d’Europa segons la UEFA, el seu lloc al Barça l’ha ocupat Mariona Caldentey, així que el fet que hagi estat elegida la millor d’Europa no acaba d’encaixar amb el rendiment de la neerlandesa durant la passada campanya, que sempre ha fet la sensació que pogués arribar una mica més lluny del que ha arribat amb el Futbol Club Barcelona.

D’altra banda, molta gent esperava que aquest premi fos per a la catalana Alèxia Putellas, qui ja va ser escollida la millor jugadora d’Europa per la UEFA i és la gran favorita a repetir el reconeixement com a millor del món. Fins i tot Jenni Hermoso, la segona classificada, o Aitana Bonmatí van fer una millor campanya amb el Barça el curs passat. Tanmateix, el nom de Lieke Martens és molt conegut i això pot haver decantat la balança finalment. En qualsevol cas, la davantera neerlandesa recollirà el premi en una gala que se celebrarà el 13 de desembre a Torí, on el Barça tindrà moltes coses a celebrar.



Més notícies
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
Pedri guanya el Golden Boy, la ‘Pilota d’Or’ dels jugadors joves
Notícia: Pedri guanya el Golden Boy, la ‘Pilota d’Or’ dels jugadors joves
Comparteix
Es converteix en el segon futbolista del Barça que recull aquest premi, després de Leo Messi
Peng Shuai, en arxiu | Europa Press
On és Peng Shuai?
Notícia: On és Peng Shuai?
Comparteix
Durant les últimes hores han aparegut vídeos que confirmarien que es troba bé

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Als jugadors i jugadores a novembre 22, 2021 | 17:40
    Als jugadors i jugadores novembre 22, 2021 | 17:40
    La ludopatia, l'afecció desordenada al jugar no és bona, promoure la ludopatia encara menys. Sous dignes per a la gent normal que treballa en activitat necessàries, essencials i vitals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa