Món Esport
Pedri guanya el Golden Boy, la ‘Pilota d’Or’ dels jugadors joves
  • CA

Pedri González, migcampista del Futbol Club Barcelona, ha guanyat el premi Golden Boy, el qual es coneix com la Pilota d’Or dels jugadors joves. El canari, que la temporada passada ja va ser escollit millor jove de l’Eurocopa i també va figurar en l’onze ideal d’aquesta competició, ha aconseguit el que fins ara és el guardó més important de la seva carrera, ja que aquest trofeu, entregat pel mitjà italià Tuttosport, és especialment prestigiós. Per part blaugrana, Pablo Gavi també ha estat un dels finalistes per les seves recents actuacions amb l’equip i amb la selecció espanyola i ha acabat en la cinquena posició.

D’aquesta manera, es converteix en el segon jugador del Barça que aconsegueix aquest títol. El primer, com no podia ser d’una altra manera, va ser Leo Messi el 2005. Ara bé, altres futbolistes relacionats amb el club blaugrana també l’han guanyat. És el cas de Cesc Fàbregas el 2006 i del Kun Agüero el 2007. La temporada passada Erling Braut Haaland va ser l’escollit per davant d’Ansu Fati. Ara bé, aquest premi no garanteix un futur brillant per als seus guanyadors, perquè també hi ha casos nefastos com el d’Anderson, jugador amb una carrera desastrosa, o els d’Alexadre Pato i Mario Balotelli, que van començar molt bé i han acabat fracassant.

Malgrat que extraesportivament Pedri està passant per un molt bon moment -cal recordar que va renovar recentment amb el Barça fins al 2026-, els seus problemes físics fan que no es pugui dir el mateix del seu rendiment sobre el terreny de joc. El canari ha tornat a recaure de la lesió que va patir a inicis de curs i que ha fet que només hagi pogut disputar quatre partits com a blaugrana. Molts apunten a la càrrega de minuts de la temporada passada, sobretot amb la selecció espanyola, disputant Eurocopa i Jocs Olímpics.



Més notícies
Xavi Hernández, amb Piqué i Busquets | FC Barcelona
Així s’ha notat la mà de Xavi en el seu debut a la banqueta del Barça
Notícia: Així s’ha notat la mà de Xavi en el seu debut a la banqueta del Barça
Comparteix
El tècnic egarenc ha aconseguit una victòria contra l'Espanyol en el derbi de Lliga
Pedri González, durant un entrenament | FC Barcelona
Pedri recau de la seva lesió i estarà un mes de baixa
Notícia: Pedri recau de la seva lesió i estarà un mes de baixa
Comparteix
El migcampista canari només ha jugat quatre partits amb el Barça aquesta temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa