Món Esport
A les portes d’una final històrica
  • CA

A un pas de la glòria. Dos anys després de la final de Budapest, les blaugranes busquen davant el Chelsea la seva primera corona europea. Lluís Cortès, a la roda de premsa prèvia a la final ha declarat: “Les sensacions són molt diferents de les de Budapest. Aquell dia hi havia por i respecte. Ara tenim confiança”. Passarà el que hagi de passar, però el Barça arriba perfectament preparat per l’últim combat.

Les blaugranes volen substituir el totpoderòs Olympique de Lyon, precisament el mateix equip que les va sobrepassar a la final de fa dos anys i que havia guanyat cinc títols continentals consecutius. Les de Lluís Cortés acaben de guanyar la seva segona Lliga consecutiva i, des de fa quatre anys, s’encadenen quatre semifinals i dues finals de Champions. Un dels equips més grans d’Europa.

Per la final davant el Chelsea, que es jugarà diumenge a les 21h i es podrà veure per TV3, Gol i BarçaTV, les blaugranes tenen el dubte d’Alexia i Oshoala, i la seva presència no estarà clara fins a última hora. D’altra banda, Andrea Pereira no podrà disputar el partit, sancionada després de veure una targeta groga davant el PSG.

Vicky Losada, en la roda de premsa prèvia a la final ha posat sobre la taula la importància, més enllà del resultat, que tindrà el partit: “És important la imatge que donarem a totes les noies que somien arribar a guanyar una Champions algun dia. Lluitarem fins al final per a elles”. Una Champions demà seria l’èxit definitiu de la gran aposta del club pel futbol femení.



Més notícies
BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 16; 8 Marta Torrejon during the UEFA Women’s Champions League against PSV at Johan Cruyff Stadium
AFP7 / Europa Press (Foto de ARCHIVO)
16/12/2020 ONLY FOR USE IN SPAIN
Les enormes diferències entre la Champions masculina i la femenina
Notícia: Les enormes diferències entre la Champions masculina i la femenina
Comparteix
Tot i ser el mateix torneig, algunes diferències entre categories són encara gegants
Les jugadores del Barça | FCB
Emotiva sorpresa al Barça abans de la final de la Champions
Notícia: Emotiva sorpresa al Barça abans de la final de la Champions
Comparteix
Les de Lluís Cortés s'enfronten demà a les nou del vespre al Chelsea en el partit més important de la història de la secció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa