Emotiva sorpresa al Barça abans de la final de la Champions

Les de Lluís Cortés s'enfronten demà a les nou del vespre al Chelsea en el partit més important de la història de la secció

Falten poc més de 24 hores pel partit més important de la història de l’equip femení del FC Barcelona. Les blaugranes es troben concentrades a Göteborg a l’espera que arribi l’hora H del dia D, moment en el qual saltaran a la gespa per medir-se davant el Chelsea. Tot i la tensa espera, les de Lluís Cortés han rebut un petit-gran homenatge.

Després d’una xerrada tècnica preparatòria pel partit de demà al vespre, les jugadores blaugranes han pogut veure un vídeo on apareixen tots els equips femenins de les categories inferiors del club desitjant ànims a les integrants del primer equip.

Els missatges han estat els següents: “Us volem donar molta força i energia per la final de la Champions”, “tenim moltes ganes de veure per la televisió”, o també “malgrat que no podem estar a l’estadi al vostre costat, us enviem molta força! Visca el Barça”. La final es jugarà demà diumenge a les nou del vespre.

Més informació

Nou comentari