Laporta trenca amb la sequera de títols més llarga dels darrers anys

El final del mandat de Bartomeu havia suposat els anys més negres de la història recent del Barça

La victòria d’ahir a la Cartuja va ressonar de manera contundent en els timpans dels aficionats blaugranes, ja que es va tractar del primer títol culer després de dos anys en blanc. L’última vegada que el Barça va aixecar un campionat oficial va ser durant la primavera del 2019, quan el conjunt dirigit per Ernesto Valverde va empotar-se la Lliga de la Temporada 2018-2019.

Aleshores, l’equip ja tremolava i s’havien encadenat tres anys consecutius de derrotes vergonyoses a la Champions League davant Juventus, Roma i Liverpool. Aquesta sequera de títols de 24 mesos de durada, amanida a més a més amb el 2 a 8 de Lisboa, no s’experimentava des de l’època de Frank Rikjaard a la banqueta i el mateix Laporta a la llotja, quan entre la temporada 2006-2007 i 2007-2008 només es va aconseguir una Supercopa. Si mirem encara més enrere ens recorda a la sequera de principis de segle, quan el club va estar-se sis anys sense aixecar una competició oficial entre els mandats de Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart i el mateix Laporta (1999-2005).

Ara l’esperit que tenyeix aquest nou títol, tal com resava la samarreta commemorativa de la victòria d’ahir a la nit, és l’esperança i la voluntat d’encetar una nova etapa. El club, ara dirigit per Joan Laporta, ha enviat un missatge clar a l’aficionat: el temps de Bartomeu, amb tot el que va significar, s’ha acabat.

Més informació

Comentaris

  Ramon Abril 18, 2021 2:23 pm
  Només que Messi hagués dit una paraula el 2015 ja faria sis ahys que hauríem recuperat el Barça.
  Octubrista Abril 18, 2021 2:42 pm
  Això està molt bé. Ara, el que hauria de fer Laporta és inscriure tots els tècnics i jugadors inadaptats del Barça que no parlen la llengua del país, en un curs del Consorci per a la Normalització Lingüística, a veure si l'aprenen i, els que no, traspassar-los a algun club de l'altiplà central
  Doctor Strangelove Abril 18, 2021 3:13 pm
  A veure si és veritat, menys Maries Lapiedra i Miet Chandon, i més estar pel que toca! Doc.
  ALI Baba Abril 18, 2021 5:21 pm
  La frustració de l'Athletic no es aver perdut la final, sinó tornar a casa sense haver pogut lesionar a ningú de gravetat
  Floren Abril 18, 2021 10:15 pm
  No he vist a aquest nano corrent per el camp, on estava? es un nou fitxatge?
  Juli Vert Abril 19, 2021 10:56 am
  Si, osti, com corria per la banda en Laporta ??????

Nou comentari