Laporta: “Estic convençut que Messi renovarà amb nosaltres”

Joan Laporta torna a aixecar un títol com a president del Barça

El president ho té clar i camina en aquesta direcció: “Leo és el millor del món. Ell estima el Barça i farem tot el que estigui a les nostres mans perquè es quedi”. A més a més, el president blaugrana ha afegit: “Estic convençut que Messi renovarà amb nosaltres”.

Sobre el futur de Koeman, Laporta no ha donat tantes explicacions: “El cos tècnic ho està fent molt bé. Estic molt feliç per tots ells”. A part, també s’ha volgut recordar dels jugadors que, segons ell, “necessitaven aquesta victòria”. Joan Laporta també ha volgut felicitar l’Athletic pel seu comportament i la seva esportivitat: “És un club cavaller”.

A part d’aquestes declaracions, Joan Laporta ha baixat a celebrar la consecució de la Copa (el primer títol del seu segon mandat) tot saltant i abraçant-se sobre la gespa de La Cartuja amb Josep Cubells, Elena Fort, Juli Guiu i Rafa Yuste. Tots membres de la seva junta directiva.

Més informació

Comentaris

  Ramon Abril 17, 2021 11:57 pm
  LAPORTA: QUAN ES TORNI A PODER ANAR AL CAMP NOU, EXIGEIXO QUE TORNI LA BANDA DE L'ARRIANDO XIMPAMPUM AL GOL SUD!!!
  Ramon Abril 17, 2021 11:58 pm
  A l'escarabat del Triangle li surt la bromera hidrofòbica pels morros.
  odisea Abril 18, 2021 1:09 pm
  Pues haber si consigues que jugemos en otra liga Europea donde nos traten con justicia y nos respeten por nuestro buen juego,y dejamos esta corruptela todos del Trampas,federacion liga,arbitros var de copas ,etc.todo se cuece y se come en madrid.que les aproveche sin nosotros.

Nou comentari