Món Esport
La indiscreció de Laporta que hauria frustrat la Superlliga
  • CA

El projecte de la Superlliga europea de futbol ha pogut sobreviure durant només 48 hores des del seu anunci. La renúncia en bloc dels clubs anglesos, l’Inter de Milà i l’Atlètic de Madrid han impedit que es pogués continuar endavant. Queden vius el Milan, la Juventus i el Barça, malgrat que tots ells mantenen el projecte en standby, i el Reial Madrid, que sí que es manté ferm en tirar-ho endavant.

Més enllà de la mala rebuda entre aficionats, jugadors i tècnics, les amenaces de la UEFA, les federacions, la FIFA i les lligues també han estat molt importants per espantar els clubs. En aquest sentit, el New York Times revela que tots aquests organismes estaven perfectament preparats per rebre la notícia, ja que Joan Laporta se n’hauria anat de la llengua durant un dinar amb Javier Tebas, en el qual li hauria explicat el full de ruta d’aquesta nova Superlliga. D’aquesta manera, la UEFA i companyia s’haurien pogut preparar i assessorar amb antelació per poder contraatacar amb força.

Cal recordar que el nou president del Barça continua considerant que “la Superlliga és absolutament necessària”. Ha reconegut, però, que cal fer alguna cosa per garantir que el mèrit esportiu es mantindrà com a base de la competició i a la vegada ha recordat que, en el cas blaugrana, els socis seran els qui tindran l’última paraula.



Més notícies
El Camp Nou, durant un partit a porta tancada | Europa Press
Comunicat del Barça: “Renunciar a la Superlliga hauria estat un error històric”
Notícia: Comunicat del Barça: “Renunciar a la Superlliga hauria estat un error històric”
Comparteix
El club obre un període de reflexió i deixa la decisió final en mans dels socis
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta: “La Superlliga és necessària, però els socis tindran l’última paraula”
Notícia: Laporta: “La Superlliga és necessària, però els socis tindran l’última paraula”
Comparteix
El president del Barça ha confirmat que el club segueix endavant amb el projecte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa