Món Esport
Comunicat del Barça: “Renunciar a la Superlliga hauria estat un error històric”

Ha costat, però el Barça es comença a manifestar respecte a la Superlliga. Després de les declaracions de Joan Laporta a TV3, el club ha emès un comunicat expressant el punt de vista institucional.

En primer lloc, qualifiquen una renúncia prèvia a la Superlliga d'”error històric” i defensen que aquesta mena de competició o de reforma és “necessària” per la salut del futbol europeu actual. Cal recordar que el Barça va renunciar a les primeres Copes d’Europa i el Madrid en va guanyar cinc de seguides.

Ara bé, un cop explicat això, també ofereixen als socis un “període de reflexió” tenint en compte la mala rebuda que ha tingut aquest projecte. També el club promet fer una “anàlisi més profunda” per adaptar la reforma de la competició a les peticions populars. Finalment, recorden que la decisió final sempre estarà en mans dels socis.Comentaris

 1. Icona del comentari de: JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU a abril 22, 2021 | 23:31
  JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU abril 22, 2021 | 23:31
  PER EL BARÇA .. EL ERROR HISTÒRIC , Es fer tot lo que diu i vol . FLORENTINO President del REAL MADRID .. LAPORTA Quina Vergonya SOLO ESTAIS REAL MADRID y el BARÇA ..
 2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a abril 23, 2021 | 09:14
  Doctor Strangelove abril 23, 2021 | 09:14
  Aquí us heu comportat com senyors! Doc
 3. Icona del comentari de: Ramon a abril 23, 2021 | 12:05
  Ramon abril 23, 2021 | 12:05
  La culpa no fou pas del cha-cha-chà. La culpa fou de Pep Samitier.

Nou comentari

Comparteix