Laporta serà investit president del Barça el pròxim dimecres

El president electe no ha viscut el cas de Jaume Giró com una crisi institucional

Si no hi ha cap canvi o imprevist d’última hora, Joan Laporta es convertirà oficialment en president del Barça el pròxim dimecres 17 de març. Així ho expliquen fonts de l’entorn del president electe a El Món. D’aquesta manera, Laporta ja té l’aval a punt i només està pendent de tancar els darrers serrells abans de ser investit definitivament aquesta mateixa setmana. Posteriorment, podrà realitzar la primera roda de premsa com a president oficial del Barça, després d’haver hagut de retirar-se del mandat ara fa més de deu anys.

Cal recordar que Laporta i la seva junta directiva han hagut de tenir llest un aval de 124 milions d’euros, el qual han hagut de presentar davant de LaLiga. Aquesta quantitat significa el 15% del pressupost actual del Futbol Club Barcelona. El mateix dimecres es faran oficial els noms de la nova junta directiva de l’entitat blaugrana, amb la seguretat que hi haurà figures com Elena Fort o Rafael Yuste.

A més a més, l’entorn de Laporta assegura que no hi ha hagut cap crisi pel que fa al cas de Jaume Giró i que tenen la situació sota control. Així, el president electe ha viscut la marxa de Giró amb total tranquil·litat i sense considerar-ho un daltabaix institucional. Malgrat que no s’hagi confirmat encara el nom, Eduard Romeu serà, amb gairebé total seguretat, l’home fort de la junta directva en la part econòmica.

Més informació

Nou comentari