Laporta: “Som desacomplexadament cruyffistes”

El nou president del Barça deixa clar el nou rumb del seu mandat

La primera posada en escena de Joan Laporta com a nou president del Barça ha deixat un missatge claríssim: “Som desacomplexadament cruyffistes”. Amb aquestes paraules en el seu discurs presidencial, Laporta ha ratificat el que ha anat mostrant des que ha arribat a l’Auditori 1899, que és que Johan Cruyff serà molt present durant el seu mandat. Tant bon punt ha pujat a l’escenari, ell i tots els membres de la seva candidatura s’han canviat la mascareta d’Estimem el Barça per una en memòria de l’holandès volador. Un dels primers aplaudiments que ha demanat Laporta ha estat per “Johan”. D’aquesta manera, el cruyffisme “desacomplexat” torna a la llotja del Camp Nou després d’onze anys de govern nunyista.

Més enllà d’això, Laporta també ha definit algunes de les línies mestres del seu projecte. Ha deixat molt clar que “els socis i sòcies no perdrem la propietat del club” i ha parlat de Messi de seguida. “El Leo estima el Barça i l’animem a continuar amb nosaltres”, ha declarat. Quan ha parlat de l’argentí, el seu to ha estat molt optimista i ha celebrat que l’argentí hagi anat a votar aquest matí per primera vegada a la història.

També ha tingut un gest d’agraïment cap a moltes persones. Des d’aquelles que li han donat suport, fins als seus dos contrincants, Toni Freixa i Víctor Font, als qui ha felicitat per la seva campanya. També ha destacat la tasca dels voluntaris i treballadors del club que han organitzat la jornada electoral i, finalment, ha congratulat tots els membres del seu equip: “Hem guanyat!”.

Finalment, Laporta ha acabat el seu discurs parafrassejant John Fitzgerald Kennedy: “No us pregunteu què pot fer el Barça per vosaltres, pregunteu-vos què podeu fer vosaltres pel Barça”.

Més informació

Nou comentari