La directiva de Laporta detecta contractes molt sospitosos de l’època de Bartomeu

L'auditoria de la nova junta ha descobert contractes que esquiven pels pèls els controls interns

L’auditoria que s’està duent a terme al Futbol Club Barcelona des de l’arribada de Joan Laporta i la nova junta directiva ja comença a donar resultats, tots ells preocupants per a l’entitat culer. Segons informa el diari GOAL, s’haurien detectat contractes de l’època de la presidència Josep Maria Bartomeu molt sospitosos, amb la voluntat d’esquivar els mecanismes de control intern del club.

Pel que s’explica a GOAL, s’han detectat contractes amb un valor lleugerament inferior als 200.000 euros, la xifra necessària per passar per mecanismes de control intern del club. Es parla de desenes de contractes per valor de 196.000, 198.000 o 199.000 euros. Cal recordar que els acords del Barçagate es van tancar exactament de la mateixa forma, amb contractes que no arribaven, pels pèls, als 200.000 euros.

Els contractes en qüestió corresponen a àrees molt concretes del club. La gran majoria estan relacionades amb la de Presidència, on hi tenien molt pes Bartomeu i Jaume Masferrer, la seva mà dreta, la Social i la Jurídica, amb Román Gómez Ponti al capdavant. D’aquesta manera, queden tacats els principals responsables del Barçagate. També s’haurien signat contractes per valors lleugerament inferiors als 200.000 euros relacionats amb la construcció de l’Espai Barça i l’Estadi Johan Cruyff.

Sempre segons GOAL, fonts de la directiva del club asseguren no estar sorpresos després d’aquest descobriment: “Ja ens ho esperàvem”. Ara, el que cal saber és quins serveis concrets es van contractar amb aquests acords. Malgrat tot, que es repeteixi el mateix modus operandi del Barçagate no augura res de bo.

Més informació

Comentaris

    de moment una nit a la presó Maig 6, 2021 11:36 am
    el barça està arruïnat econòmicament per obra i gràcia del bartomeu, tot i que el rosell i té molt a veure, amb ell va començar tot. El barto ha fet i desfet de tota mena de tripijocs, mai s'havia venut un jugador per quadrar comptes, i salvar les responsabilitats als directius, que esperem que el portin a la justícia

Nou comentari