Món Esport
La premsa francesa deixa anar la bomba i diu que el Barça vol fitxar Mbappé

El Futbol Club Barcelona s’hauria interessat darrerament en el fitxatge del davanter francès del París Saint-Germain (PSG) Kylian Mbappé. Com a mínim aquesta és la informació que publica el diari esportiu gal L’Équipe, que assegura que l’entitat blaugrana ha entrat en escena i ha iniciat una operació per incorporar un dels millors jugadors del món. No es tracta d’un mitjà qualsevol, ja que L’Équipe és un dels periòdics més prestigiosos de França, com a mínim en l’àmbit futbolístic. Tanmateix, no deixa de ser una informació molt sorprenent, ja que no s’havia parlat mai d’aquesta opció en cap altre moment.

La proposta del Barça a Mbappé

Sempre segons L’Équipe, el Barça hauria manifestat al futbolista la seva intenció de fitxar-lo, cosa que també hauria arribat a oïdes dels dirigents del PSG. A més a més, Mbappé no hauria dit que no, tot el contrari, hauria escoltat la proposta amb interès i bona disposició, ja que sent un gran respecte per un dels clubs de futbol més importants de la història i no vol tancar-se cap porta. El Barça també vol utilitzar la carta de Xavi Hernández. La idea de l’entitat culer seria reunir Mbappé amb l’entrenador català per tal que aquest el pugui convèncer explicant-li el seu projecte. En qualsevol cas, sembla molt difícil que el club blaugrana pugui afrontar les xifres d’un fitxatge com aquest, sobretot pel que fa al sou que hauria de pagar al davanter.

Més problemes per al Reial Madrid

D’aquesta manera, apareixen nous problemes i obstacles per a Florentino Pérez. L’estiu passat semblava evident que enguany Mbappé acabaria vestint de blanc i la remuntada del Reial Madrid contra el PSG al Santiago Bernabéu no va fer més que afegir llenya al foc. Tanmateix, en les darreres hores s’ha conegut que el club francès està disposat a cedir el 100% dels drets d’imatge a Mbappé per aconseguir-lo renovar, mentre ara també ha esclatat aquesta bomba del possible interès del Barça. Així doncs, Florentino encara no té el fitxatge fet i s’haurà d’arremangar per tancar una de les operacions més desitjades de la història del madridisme.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El PSG accepta una petició boja de Mbappé per poder-lo renovar
Notícia: El PSG accepta una petició boja de Mbappé per poder-lo renovar
Comparteix
El davanter francès ha demanat disposar del 100% dels seus drets d'imatge, cosa que faria perdre molts diners al club parisenc
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
VÍDEO | Mbappé confessa que està fart del PSG
Notícia: VÍDEO | Mbappé confessa que està fart del PSG
Comparteix
El davanter francès ho hauria dit en una conversa privada amb Paul Pogba, migcampista del Manchester United

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa