Món Esport
La primera venda del Barça en aquest mercat de fitxatges
  • CA

Konrad de la Fuente es podria convertir en el primer jugador del Barça en deixar diners a la caixa durant aquest mercat d’estiu. Segons ha avançat RAC1, el futbolista nord-americà no s’entén gens bé amb Ronald Koeman per la falta de confiança en ell, cosa que ha fet que el futbolista del filial pensi en una alternativa al club blaugrana. Amb Ernesto Valverde i Quique Setién havia arribat a entrar en dinàmica del primer equip, però amb el tècnic neerlandès només ha disputat 26 minuts.

El destí més probable de Konrad és l’Olympique de Marsella. El seu tècnic, Jorge Sampaoli, ja li hauria comunicat el seu interès, i el futbolista nord-americà considera que és un bon equip per donar el seu següent pas. El traspàs s’efectuaria amb un format de cessió amb compra obligatòria, la qual estaria fixada en uns cinc milions d’euros. Això sí, el Barça es reservaria una opció de recompra.

Konrad ha demostrat el seu talent al filial i fins i tot va deixar detalls interessants amb el primer equip durant la temporada 2019-2020. El seu principal problema és que ocupa una zona de l’atac que està plena d’alternatives, les quals sempre han passat per davant seu. La continuïtat de Koeman ha fet que el jugador nord-americà contempli aquesta opció i deixi de buscar oportunitats al Barça.



Més notícies
Sílvia Tremoleda, amb la Premier League | Manchester City FC
Nou fitxatge de Laporta al City: torna la nutricionista Sílvia Tremoleda
Notícia: Nou fitxatge de Laporta al City: torna la nutricionista Sílvia Tremoleda
Comparteix
Després d'Agüero i Eric Garcia, nou episodi de moviments entre Barcelona i Manchester
Christian Eriksen, durant el partit contra Finlàndia | Europa Press
La UEFA va coaccionar Dinamarca per reprendre el joc després del desmai d’Eriksen
Notícia: La UEFA va coaccionar Dinamarca per reprendre el joc després del desmai d’Eriksen
Comparteix
La Federació Danesa de Futbol està indignada amb el comportament de l'organització presidida per Aleksander Ceferin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa