Món Esport
Koeman: “La decisió de fer jugar Umtiti ha estat meva, Lenglet estava bé”
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans de comunicació després de la dura derrota del Barça al Sánchez Pizjuán a les semifinals de la Copa del Rei (2-0), que obliga els blaugrana a una remuntada molt difícil al Camp Nou. Els dos gols dels andalusos han arribat després d’errors defensius flagrants d’Umtiti i Koeman no se n’ha amagat. “No hauríem d’haver deixat les esquenes descobertes, no ha estat una bona decisió”, ha assegurat fent referència a la falta de velocitat del francès. A la vegada, ha defensat el jugador, dient que “no s’ha d’anar en contra d’ell” i ha assumit la responsabilitat de la seva titularitat: “Lenglet estava bé, he estat jo qui ha preferit posar Umtiti”.

La sensació del partit ha estat que el càstig per al Barça ha estat massa dur. Els blaugrana han fet un bon partit en línies generals i els andalusos només han pogut marcar gràcies a errors defensius d’Umtiti. Koeman fa la mateixa observació i així ho ha manifestat: “El resultat és massa premi per a ells. Hem jugat bé, hem creat ocasions clares. No puc culpar el meu equip”. En aquesta línia, encara manté esperances: “Queda un altre partit i s’ha d’intentar guanyar per poder jugar la final”.

El Barça ha mantingut la dinàmica positiva i el bon joc de les darreres jornades. Koeman ho ha volgut subratllar: “Hem de seguir amb aquesta mentalitat i aquesta entrega. Ja signo els resultats dels últims partits, però hauria preferit perdren un de Lliga i guanyar avui”. Del duel contra el Sevilla, també ha destacat “el desgast de l’equip” i la pressió a la segona meitat.



Més notícies
Samuel Umtiti, durant el partit contra el Sevilla | Europa Press
Un càstig duríssim amb un culpable assenyalat (2-0)
Notícia: Un càstig duríssim amb un culpable assenyalat (2-0)
Comparteix
Umtiti condemna el Barça a una remuntada gairebé impossible contra el Sevilla
Umtiti, jugador del Barça | EP
Les migdiades d’Umtiti
Notícia: Les migdiades d’Umtiti
Comparteix
El francès ha tornat a fer-la grossa, i ha sortit a la fotografia dels dos gols que ha encaixat el Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa