Món Esport
Koeman, sobre el rival a la final: “M’és igual, jo el que vull és guanyar-la”
  • CA

El pròxim diumenge hi pot haver un clàssic. Si el Reial Madrid elimina l’Athletic Club, el conjunt blanc se citarà amb el Barça a la recerca de la consecució del primer títol de la temporada, la Supercopa d’Espanya. Ronald Koeman ha estat preguntat per aquesta qüestió en la roda de premsa posterior a l’agònic triomf del seu equip contra la Reial Societat. El tècnic holandès ha estat molt clar: “M’és igual. Jo el que vull és guanyar la final”.

Les declaracions de Koeman posteriors al Reial Societat-Barça de la Supercopa

Una victòria per guanyar confiança: “És important l’experiència que adquirim avui, sobretot aquells jugadors que no havien participat mai en partits tan intensos. Hem de guanyar confiança en nosaltres mateixos”.

Menció especial per a Ter Stegen i Riqui Puig: “Per guanyar als penals cal tenir un gran porter. Ter Stegen ha parat els primers penals. En Riqui ha tingut la personalitat d’assumir la responsabilitat per xutar el cinquè, marcar i classificar-nos per a la final”.

L’absència del capità: “Estic molt orgullós d’aquest equip. Si comptem totes les baixes que tenim… És important tenir gent que compleixi. Encara és d’hora per saber si Messi arribarà a la final”.

Araujo, imperial: “Està millorant molt en poc temps. Té tranquil·litat i personalitat, està millorant amb pilota. És jove, com Mingueza. Són el futur del club”.

Sense preferències per a la final: “Ha estat un partit molt intens fins al darrer minut. Molt obert, amb els dos equips buscant la victòria. Hem de recuperar-nos i viatjar a Sevilla. Ens és igual contra qui sigui la final. Volem guanyar, això és el més important”.

Pas endavant de Dembélé: “Està molt bé físicament. S’ha recuperat bé de la lesió i ha aguantat avui 120 minuts amb el desgast físic que això comporta. Ens dona molta profunditat i u contra u”.

Agraït a Ter Stegen: “Els penals són una loteria. Els jugadors estaven molt cansats. L’únic que els he dit als futbolistes és que no dubtessin. Que tinguessin clar on el volien tirar. Després, és clar, cal donar les gràcies a Ter Stegen”.



Més notícies
Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
Ter Stegen vol guanyar la Supercopa (1-1)
Notícia: Ter Stegen vol guanyar la Supercopa (1-1)
Comparteix
El porter blaugrana ha fet una exhibició extraordinària i el Barça serà diumenge a la final
Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
El millor porter del món
Notícia: El millor porter del món
Comparteix
El Barça s’ha classificat per a la final de la Supercopa perquè Ter Stegen ho ha volgut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa