Món Esport
Koeman: “Clar que m’ha agradat el gol de Riqui Puig”
  • CA

Riqui Puig ha aprofitat els pocs minuts que li ha donat Ronald Koeman al camp de l’Elx. La joia de la Masia no només ha sortit amb moltes ganes, sinó que ha marcat el gol que ha permès al Barça sentenciar el partit i evitar acabar demanant l’hora. El de Matadepera ha rematat a la perfecció un regal en forma de centrada de De Jong i ha batut Edgar Badia. La reacció de l’entrenador culer no ha estat massa efusiva, però en roda de premsa ha explicat que “clar que m’ha agradat que marqués”.

“Tots els futbolistes que no tenen minuts han de gaudir quan entren al camp i demostrar que tenen futur. Ha jugat poc, però el seu gol ha estat molt important perquè ha sentenciat el partit”, ha afegit. Riqui Puig, no obstant això, haurà de seguir picant pedra, ja que Koeman ha apuntat que “amb Busquets, Pedri i De Jong hem trobat un mig del camp que no és fix perquè hi ha d’haver competitivitat i perquè el podem canviar en funció del rival, però sí que és clar”.

Les declaracions de Koeman posteriors a l’Elx-Barça

El seu resum del partit: “He vist un Barça molt concentrat des del primer moment i amb molta possessió de pilota. La clau de la victòria d’avui ha estat la pressió sense pilota. El que hem de millorar és la qüestió de la profunditat, però l’equip ha estat bé i ha guanyat merescudament”.

El canvi de Trincao per Dembélé: “Estàvem perdent pilotes i arriscant massa. Necessitàvem frescor i tenir més tranquil·litat”.

Pas endavant amb gol inclòs de Riqui Puig: “És clar que m’agrada. Tots els futbolistes que no tenen minuts han de gaudir quan entren al camp i demostrar que tenen futur. Ha jugat poc, però el seu gol ha estat molt important perquè ha sentenciat el partit”.

El problema dels penals: “En Leo és el número u per xutar els penals. És el capità el que decideix, però avui no hi era. Abans del compromís hem parlat del tema, però no puc dir qui els hagués xutat”.

Una qüestió d’intensitat i concentració: “Si podem tenir, malgrat el calendari atapeït i complicat, la concentració d’avui, tot anirà bé. Quan no tenim la pilota hem de ser intensos i recuperar-la com més aviat millor. Aquesta ha estat la clau del partit”.

Busquets, De Jong i Pedri, indiscutibles: “És veritat que hem trobat un mig del camp clar. No és fix perquè hi ha d’haver competitivitat i perquè el podem canviar en funció del rival. Hi ha futbolistes com Pjanic o Riqui Puig que han demostrat que poden ser titulars”.

Satisfet amb l’actuació defensiva de l’equip: “Pot ser que hàgim notat el cansament en els últims minuts, vam encadenar tres pròrrogues consecutives. Defensivament hem estat molt bé, només un comès un error greu i Ter Stegen ha tornat a deixar clar que és un gran porter. Umtiti ha jugat molt bé”.

Busquets es perdrà el pròxim partit de Lliga per sanció: “És part del futbol. Ara, però, ens hem de centrar en el partit del dimecres. Ja veurem com solucionem aquesta qüestió diumenge vinent”.



Més notícies
Riqui Puig celebra el seu primer gol amb el Barça | FC Barcelona
Un premi a la insistència
Notícia: Un premi a la insistència
Comparteix
Riqui Puig ha aconseguit marcar el seu primer gol amb el primer equip del Barça
Els jugadors del Barça celebren el gol de De Jong contra l'Elx | Europa Press
Llei del mínim esforç del Barça a Elx (0-2)
Notícia: Llei del mínim esforç del Barça a Elx (0-2)
Comparteix
El conjunt blaugrana assalta el Martínez Valero gràcies als gols de De Jong i Riqui Puig

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa