Món Esport
Koeman: “El partit de demà és més important que el del PSG”
  • CA

“Volem seguir amb la bona trajectòria dels darrers partits de Lliga. Per a nosaltres, el partit de demà és més important que el del PSG”. Aquesta ha estat la reflexió que el tècnic blaugrana ha volgut transmetre en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Alavès. Koeman també ha afegit: “Ara ve el moment més important de la temporada“, en referència als mesos de febrer i març. Un període on els equips amb possibilitats de guanyar títols posen les seves candidatures sobre la taula. L’holandès ha defugit diverses preguntes sobre Neymar: “No juga l’Alavès. D’això en parlem dilluns”, ha etzibat.

De l’Alavès i el seu tècnic, el tècnic ha dit que es tracta d’un equip molt competitiu, i ha afegit que “necessitem estar frescos per guanyar el partit”. Koeman ha definit Abelardo, amb qui va coincidir durant el tram final de la seva etapa com a jugador al Barça, com a “una personal molt alegre i molt honrada. Vam jugar junts i sempre l’he tingut com un gran professional i un gran competidor”, i ha afegit: “Serà bonic poder-nos enfrontar demà l’un contra l’altre”.

Sobre la necessitat de reforçar la plantilla, Koeman també ha donat la seva opinió. L’entrenador del Barça ha matisat que, tot i haver demanat fitxatges, respecte al màxim una decisió de caràcter econòmic. D’altra banda, l’holandès ha volgut entrar a la polèmica sobre el possible penal a Jordi Alba al Sánchez-Pizjuán: “Per a mi és penal. Si van xiular falta i aquesta era dins: és penal. No entenc per què el VAR no hi entra. No ho veig tan complicat” ha dit visiblement molest.

Sobre Neymar: “No juga a l’Alavès. Això el dilluns”.

Sobre la necessitat de reforçar la plantilla: “Jo he parlat amb la junta, necessitem un fitxatge ara mateix, però respecto la seva decisió. Al final no he pogut ser per motius econòmics, i seguim amb aquesta plantilla. Hem tingut mala sort, i ens falta gent darrere, on ens falta contundència i hem baixat el rendiment”.

Sobre les declaracions de Piqué insinuant que els àrbitres ajuden al Madrid i la possible sanció de quatre partits: “No entraré en les declaracions de Piqué. Ell és un jugador experimentat i és responsable dels seus actes. Però hem de vigilar, perquè amb poques coses ens poden fer un problema. Es pot criticar però amb respecte i paraules que no puguin ser sancionades”.

Sobre el tuit del Barça en referència al possible penal sobre Alba: “No és decisió meva, és decisió del club fer el tuit. Però per a mi és penal. Si hi havia falta i era dins: hi ha penal. No entenc per què el VAR no entra! No és tan complicat per a mi”.

Sobre el nivell de joc de l’equip dimecres: “Vam fer un bon partit a Sevilla i si el repetim, no perdrem. Aquest equip és capaç de dominar al Sevilla, però vam tenir mala sort”.

Ara venen partits a casa: “Tenir aquesta ratxa de partits com a locals és molt positiu pels jugadors: no viatgem i recuperem millor. Necessitem recuperar gent i aquest context ens ajudarà”.

Sobre Dest, Pjanic i Braithwaite: “Avui han fet alguna cosa. Amb Araujo i Piqué sempre hi ha marge per arriscar. No arriscarem només perquè sigui el PSG”

Bayern d’aquesta temporada o Barça de Guardiola: “Em quedo amb el Barça. És el millor joc que he vist en els últims 25 anys”.

Abelardo, entrenador de l’Alavès: “És bonic poder enfrontar-nos. És una personal molt alegre i molt honrada. Vam jugar junts i sempre l’he tingut com un gran professional i un gran competidor”.

Sobre el moment físic de l’equip: “Em preocupa. Necessitem a tothom disponible, i ara mateix l’equip no pot rendir al 100% si no donem descans a jugadors que el necessiten”.

Sobre el partit de demà i el nivell del rival: “El de demà és un partit complicat contra un equip competitiu. Hem d’estar frescos i bé per guanyar el partit”.

El joc de l’equip no li preocupa: “Hem de ser més efectius. Ara creem perill, però ens falta efectivitat a dalt i regularitat en defensa. Sobretot per la falta de gent. No estic tan preocupat”.

Sobre el moment actual de la temporada: “Els mesos de febrer i març són els mesos on veurem si podem guanyar alguna cosa. Ara sabrem on som i a què podem aspirar”.

Sobre la diferència de nivell entre titulars i suplets: “En algunes posicions hi ha una diferència de nivell gran. Els jugadors joves encara no tenen tota la qualitat i encara han de millorar. El cas de Pedri, però, és increïble. Altres jugadors joves necessiten temps i oportunitats per créixer. És una cosa normal. Ara per ara és molt complicat conviure amb aquest gran nombre de partits”.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “La decisió de fer jugar Umtiti ha estat meva, Lenglet estava bé”
Notícia: Koeman: “La decisió de fer jugar Umtiti ha estat meva, Lenglet estava bé”
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça després del partit contra el Sevilla
Samuel Umtiti, durant el partit contra el Sevilla | Europa Press
Un càstig duríssim amb un culpable assenyalat (2-0)
Notícia: Un càstig duríssim amb un culpable assenyalat (2-0)
Comparteix
Umtiti condemna el Barça a una remuntada gairebé impossible contra el Sevilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa