Món Esport
Koeman: “Hem sabut patir i mereixem guanyar”
  • CA

Després de la victòria in extremis del Barça, Koeman ha comparegut en roda de premsa amb la seva sinceritat usual: “Ens han faltat coses a la primera part, ens ha faltat ordre i hem estat lluny del nostre nivell“, ha reconegut l’holandès. De fet, el factor físic ha estat clau: “Ens ha mancat frescor, però hem sabut patir, i mereixem guanyar”, valorant el canvi d’actitud de l’equip a la segona meitat.

Sobre l’esquema tàctic i els canvis fets durant el matx, l’entrenador blaugrana ha tornat a reconèixer que “no s’ha tingut el control del partit durant la primera part” i que per aquest motiu ha mogut les fitxes a la represa. Preguntat per l’esdevenir de l’equip en les properes jornades, Koeman s’ha declarat optimista: “L’equip està preparat per guanyar els partits que ens queden”.

Sobre el futur de l’heroi del partit d’avui, Dembélé, Koeman ha dit: “És un jugador important per a nosaltres. A mi m’agradaria que no marxés del Barça”. Tota una declaració d’intencions. Sobre l’acció polèmica de i la possible mà de Jordi Alba, el tècnic culer li ha volgut treure importància: “No crec que hi hagi polèmica per l’acció. El VAR ha revisat l’acció i no ha vist penal”, ha conclòs.



Més notícies
Dembélé, durant un partit amb el Barça | FC Barcelona
Dembélé salva els mobles (1-0)
Notícia: Dembélé salva els mobles (1-0)
Comparteix
Un gol del francès durant els últims minuts col·loca al Barça a un punt del lideratge
Pep Guardiola, durant la seva etapa al Bayern | Europa Press
Guardiola esclata contra la FIFA i la UEFA: “Esteu matant els jugadors”
Notícia: Guardiola esclata contra la FIFA i la UEFA: “Esteu matant els jugadors”
Comparteix
Lamenta que no es faci res per protegir els futbolistes de les lesions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa