Món Esport
Koeman, sobre Bartomeu: “Estic fotut, em sap greu per ell”
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa abans d’un dels partits més importants de la temporada per al seu equip: la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, en la qual els blaugrana hauran de remuntar el 0-2 de l’anada contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. El duel es disputarà demà dimecres 3 de març a les 21:00 hores al Camp Nou.

Tanmateix, l’actualitat mana i Koeman, en primera instància, ha hagut de respondre les preguntes respecte a la detenció i posterior alliberament de Josep Maria Bartomeu en el marc de la investigació del cas BarçaGate. “No és una bona notícia per a la imatge del club”, ha assegurat. Koeman va coincidir en l’expresident durant uns mesos del 2020 i no ha dubtat en tenir bones paraules: “Quan es va publicar la notícia em vaig quedar fotut. Em sap greu per ell i per l’Òscar Grau, amb mi sempre han estat molt bones persones”. Reconeix que el Barça “passa per un mal moment” i atribueix tot el soroll mediàtic a que es tracta “del club més gran del món”.

Ja respecte al partit contra el Sevilla, Koeman, abans que res, confina en la remuntada: “Res és impossible. Hem de fer un partit més bo que el del darrer dissabte”. Als jugadors els hi ha dit que “hi ha opcions” i considera que les claus del partit passen per deixar la porteria a zero i ser efectius a l’àrea rival.

Una de les sorpreses per a aquest enfrontament de Copa podria ser Pedri. El jove migcampista canari va haver-se de retirat lesionat del terreny de joc el dissabte passat al Sánchez Pizjuán, però ja torna a entrenar-se amb el grup. “Avui ha entrenat sense problemes. Jo també estic sorprès. És una cosa que gairebé no es pot ni explicar”, afirma el tècnic neerlandès del Barça.

Finalment, durant els darrers dies hi ha hagut alguns dubtes respecte a si Koeman seguirà sent l’entrenador del Barça amb el nou president. Les figures de Xavi i Arteta sobrevolen la banqueta del Camp Nou. Preguntat sobre això, l’entrenador blaugrana assegura que “estic motivat com el primer dia” i espera a trobar-se amb el nou màxim dirigent del club abans de plantejar-se res sobre el seu futur.



Més notícies
Font, Freixa i Laporta, al segon debat electoral | @sialfutur
Xavi i Messi, protagonistes del segon debat electoral
Notícia: Xavi i Messi, protagonistes del segon debat electoral
Comparteix
Víctor Font, Toni Freixa i Joan Laporta han tornat a parlar a tres bandes
Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
Llibertat amb càrrecs per a Bartomeu i Masferrer
Notícia: Llibertat amb càrrecs per a Bartomeu i Masferrer
Comparteix
Tots dos s'han acollit al dret de no declarar davant del jutge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa