Món Esport
El Barça del ‘dream teen’, a punt de fitxar una perla del Bayern

El Futbol Club Barcelona masculí té un senyor equip. La plantilla que ara mateix té en disposició Xavi Hernández té la qualitat com per haver estat capaç de golejar l’Atlètic de Madrid, el València, el Nàpols o el Reial Madrid. A més, hi ha una particularitat que juga a favor del projecte del terrassenc. I és que aquest és un equip de present però també de futur. A diferència de les darreres temporades, la nòmina de futbolistes del Barça d’enguany ha baixat substancialment la seva mitjana d’edat. I ho ha fet amb molt bon criteri. Amb jugadors de la talla de Pedri González i Gavi.

Després que la secretaria tècnica del club, comandada pel secretari Mateu Alemany i pel director de scouting internacional, Jordi Cruyff, guanyés la partida al Reial Madrid per fitxar una de les perles emergents del futbol espanyol, l’actual jugador del Racing de Santander Pablo Torre, ara podria guanyar-ne una altra. Concretament, i segons informacions del grup britànic de canals de televisió Sky Sports, els mesos vinents podria fitxar la perla del planter del Bayern de Munic. Aquest és el migcampista Kenan Yildiz, de només 16 anys.

Qui és Kenan Yildiz?

Yildiz, nascut a Alemanya però d’ascendencia turca i internacional a les categories inferiors del país otomà, va començar la temporada en la categoria que li pertocava, la sub-17. Però donada la seva qualitat ha estat ascendit a la sub-19. En 14 partits aquesta temporada acumula 6 gols i 8 assistències. A més, hi ha dos característiques que afavoreixen el possible moviment.

Kenan Yildiz, jugador del Bayern de Munic | Bayern de Munic

Per una banda, Yildiz acaba contracte amb el club bavarès el juny d’enguany. En aquest sentit, el Barça el podria fitxar de manera gratuïta. Cal recordar que el mes de maig farà 17 anys. Si bé com a norma general no es pot fitxar jugadors menors d’edat, hi ha moltes excepcions en la normativa espanyola, i per tant això seria factible.

D’altra banda, el jugador està representat per Leaderbrock. També ho estan Pedri i Ferran Torres. Llavors, agència i club ja tenen una bona relació i això seria un altre punt a favor del Barça respecte a altres clubs. Un Barça que està apostant per un projecte de llarg termini, i que per al seu filial ja s’ha apuntat una altra perla turca de cara a la temporada vinent: el migcampista del Kayserispor Emre Demir, de 18 anys.



Més notícies
La junta directiva del Barça, presidida per Joan Laporta | FC Barcelona
Les quatre vies que té Laporta per aconseguir diners i salvar el Barça
Notícia: Les quatre vies que té Laporta per aconseguir diners i salvar el Barça
Comparteix
El Barça encara no es troba en una situació econòmica òptima i la junta directiva té molta feina per davant
Araujo i Dembélé, durant un partit | Europa Press
Dembélé hauria comunicat als seus companys que es vol quedar al Barça
Notícia: Dembélé hauria comunicat als seus companys que es vol quedar al Barça
Comparteix
El seu agent, Moussa Sissoko, és el principal impediment per a la renovació del davanter francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa