Món Esport
Busquets assenyala els seus dos possibles substituts al Barça

Sergio Busquets, capità del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista a la Revista Panenka en la qual ha tractat diversos temes molt interessants. Està a la recta final de la seva carrera i, fins i tot, l’actual podria ser el seu darrer any amb l’equip del seu cor, tenint en compte que l’estiu vinent acaba contracte. En aquest sentit, ja té en ment dos jugadors que tenen unes qualitats similars a les seves i que, per tant, podrien ser els seus substituts a l’equip culer: Rodri Hernández, del Manchester City, i Martín Zubimendi, de la Reial Societat.

Busquets es treurà el carnet d’entrenador “segur”

En primer lloc, però, ha parlat sobre què li ofereix el futur un cop hagi penjat les botes. I ho té prou clar. El migcampista ha assegurat que “el carnet d’entrenador me’l trauré segur. I després veuré. Si em formo bé, si dono amb un cos tècnic, si trobo una experiència que m’agrada i crec que funciono i valc per això… Crec que ho intentaré“. Així les coses, el futbol rebria un nou tècnic triomfador amb la pilota als peus. Un home d’una generació excepcional.

Busquets s’afegiria a una prestigiosa nòmina d’entrenadors

Si es tenen en compte els integrants del millor Barça i la millor selecció espanyola de la història, tots dos conjunts entre els anys 2008 i 2012, ja hi ha quatre homes que han seguit el camí de les banquetes: Xavi Hernández (entrenador del Barça), Rafa Márquez (entrenador del Barça Atlètic), Xabi Alonso (entrenador del Bayer Leverkusen) i Fernando Torres (entrenador d’un juvenil de l’Atlètic de Madrid), a banda dels que puguin continuar sorgint. Ningú no garanteix que un bon jugador acabi sent un bon tècnic, però el que és segur és que Busquets és una de les persones amb més coneixements del món en la matèria del futbol.

Xavi Hernández, amb Piqué i Busquets | FC Barcelona
Xavi Hernández, amb Piqué i Busquets | FC Barcelona

Busquets i el poc reconeixement rebut en les Pilotes d’Or

D’altra banda, deixant en un racó aquesta qüestió de les banquetes, Busquets s’ha referit a un tema també molt interessant: el motiu pel qual no ha estat tan valorat en premis com el de la Pilota d’Or, malgrat que ha estat clau dels dos equips esmentats, amb Pep Guardiola i Vicente del Bosque: “A les gales hi caben uns poquets. La posició en què jugo potser és la que fa la feina més fosca o la menys vistosa per a l’espectador. El tema mediàtic també és important. I jo mai he volgut ser-ho”.

Busquets i Rodri i Zubimendi

Parlant de la seva posició, Busquets ha estat preguntat si cada vegada hi ha menys jugadors que tenen el seu propi perfil. I el de Badia del Vallès ho ha comprat: “Pot ser. Perquè tot evoluciona. Però és difícil trobar dos perfils iguals. Rodri és semblant a mi, cadascú amb les seves característiques. Després també hi ha Zubimendi. Hi ha perfils semblants que poden veure el joc de manera similar. Hi ha molt repertori i molt bo”.



Més notícies
Jorginho Frello, jugador del Chelsea | Europa Press
El Barça ja negocia l’arribada del substitut de Busquets
Notícia: El Barça ja negocia l’arribada del substitut de Busquets
Comparteix
L'escollit és Jorginho, jugador el representant del qual s'ha reunit amb Mateu Alemany
Sergio Busquets, capità del Barça | Europa Press
Busquets hauria pres una decisió definitiva sobre el seu futur
Notícia: Busquets hauria pres una decisió definitiva sobre el seu futur
Comparteix
El migcampista català estaria disposat a abandonar el Barça aquest estiu
Phil Neville i Gregore, entrenador i jugador de l'Inter de Miami, juntament a Sergio Busquets i Andreas Christensen, jugadors del Barça, en la roda de premsa prèvia al partit amistós entre estatunidencs i catalans | FC Barcelona
Busquets demostra per què serà un gran entrenador
Notícia: Busquets demostra per què serà un gran entrenador
Comparteix
El capità del Barça sorprèn en roda de premsa fent una anàlisi impecable de l'Inter de Miami, el seu proper rival
Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press
Una llegenda del futbol dedica el millor elogi possible a Busquets
Notícia: Una llegenda del futbol dedica el millor elogi possible a Busquets
Comparteix
Juan Román Riquelme es pronuncia sobre el rendiment del català

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a novembre 15, 2022 | 07:16
    ton c. novembre 15, 2022 | 07:16
    molt be Busquets, no t´has recordat de cap company del Barça i n´hi han,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa