Món Esport
Busquets demostra per què serà un gran entrenador

Sergio Busquets, capità del Futbol Club Barcelona, ha exercit d’entrenador en la prèvia de l’amistós que jugaran els blaugranes contra l’Inter de Miami la matinada del dimarts al dimecres. Estava previst que acompanyés el tècnic culer, Xavi Hernández, en la roda de premsa anterior al matx. Però com el terrassenc encara no ha pogut viatjar als Estats Units per un problema burocràtic, el migcampista hi ha participat juntament amb Andreas Christensen. I ha deixat clar que serà, com a mínim, un molt bon entrenador de futbol un cop es retiri, i si, com tot fa indicar, acaba adquirint aquesta feina.

El català, que ha insinuat els seus plans de futur a un any per acabar contracte amb l’entitat barcelonista, ha fet una anàlisi exhaustiva i impecable del proper rival blaugrana. Una anàlisi que ha defugit de tòpics, que ha demostrat que Busquets té molts coneixements i està molt compromès, i que és molt més propi d’un entrenador que d’un jugador en actiu. Malgrat que es tracti d’un partit preparatori i amistós, i no pas d’un oficial, i que sigui contra un equip al qual mai s’ha enfrontat, el de Badia del Vallès ha donat una masterclass.

“L’Inter va començar malament la temporada, amb resultats negatius, però se’n va refer. Ara és a la part mitjana de la classificació, intentant entrar al Play-off, trobant el seu sistema. Van fitxar a Alejandro Pozuelo, que és un jugador que segur que a nivell ofensiu els donarà molt”. Aquest és, concretament, un davanter sevillà que ha passat per conjunts com el Betis, el Rayo Vallecano i el Genk belga, abans d’aterrar a la mateixa MLS.

Seguint en matèria de l’equip presidit pel mític David Beckham i dirigit pel també exjugador del Manchester United Phil Neville, Busquets ha destacat que “si els respecten les lesions, que ara n’han tingut unes quantes, és un equip que segur que entrarà al Play-off, i una vegada allà, a veure si poden lluitar per la lliga. És un equip que li agrada tenir la pilota, potser és una mica llarg perquè així és el joc de la MLS, hi ha molts gols i moltes ocasions pels dos costats”. Per tant, sobre el partit que enfrontarà catalans contra floridans, el capità dels primers adverteix: “Haurem de donar la nostra millor versió i intentar guanyar-los”.

El possible vincle entre Busquets i l’Inter de Miami

Més enllà del fet que sigui un home de futbol i que per tant li agradi conèixer els rivals als quals s’enfronta, hi ha la particularitat que el jugador acaba contracte amb el Barça l’any vinent, que ha admès que “no descarta res” en matèria de la seva continuïtat, que en diverses ocasions se l’ha vinculat amb la lliga estatunidenca i que el mateix Inter de Miami ja ha estat interessat, segons diversos mitjans, en fitxar Leo Messi, Luis Suárez i Sergio Busquets. De fet, segons ha assegurat Esport3, el català hauria parlat amb Beckham per conèixer de primera mà el projecte.



Més notícies
Sergio Busquets, jugador del Barça | FC Barcelona
Les declaracions de Busquets que insinuen els seus plans de futur
Notícia: Les declaracions de Busquets que insinuen els seus plans de futur
Comparteix
El capità del Barça deixa entreveure que aquesta podria ser la seva darrera temporada al club, i dona pistes del seu possible destí
Xavi Hernández, durant un partit | Europa Press
Xavi es perdrà el primer partit del Barça a la gira dels Estats Units
Notícia: Xavi es perdrà el primer partit del Barça a la gira dels Estats Units
Comparteix
L'entrenador egarenc encara no ha rebut el visat per poder viatjar als Estats Units
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta destapa el pròxim objectiu del Barça al mercat de fitxatges
Notícia: Laporta destapa el pròxim objectiu del Barça al mercat de fitxatges
Comparteix
El president blaugrana ha mantingut una conversa pública amb Hristo Stoítxkov
Sergio Busquets, migcampista del Barça | Europa Press
Xavi ja té clar qui serà el substitut de Busquets
Notícia: Xavi ja té clar qui serà el substitut de Busquets
Comparteix
El tècnic egarenc hauria parlat amb Nico González per passar-li el relleu del migcampista de Badia del Vallès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa