Món Esport
Ja es coneixen les condicions de l’oferta de renovació del Barça a Busquets

Sergio Busquets, jugador, capità i estàndard del Futbol Club Barcelona, ja ha rebut l’oferta de renovació del club. Tal com ha informat TV3, l’entitat blaugrana li ha ofert una temporada més, i per tant fins a l’estiu de 2024, amb una important rebaixa salarial. Passaria a cobrar entre tres i quatre milions d’euros nets per temporada. Una oferta molt a la baixa, però amb molt de sentit en l’apartat esportiu, motivada per l’entrenador, Xavi Hernández.

Quant deixaria de cobrar Busquets? Fins ara, des que va firmar el seu darrer contracte i com va informar fa un any L’Équipe, el català venia cobrant uns onze milions d’euros nets per curs. Tot i això, les urgències salarials del club, que està tenint moltes dificultats per inscriure jugadors, haurien propiciat que la junta directiva de Joan Laporta es veiés obligada a oferir aquesta rebaixa.

Ara mateix, en el seu horitzó, Busquets té diverses opcions. Les més realistes són dos: o accepta la renovació, o emprèn l’aventura estatunidenca de la qual ell mateix ha arribat a parlar. Evidentment, si acabés fitxant per l’Inter de Miami, s’espera que hi cobri més diners. Així que caldrà veure si pesa més el convenciment de Xavi.

Sergio Busquets i Joan Laporta, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
Sergio Busquets i Joan Laporta, en una imatge d’arxiu | FC Barcelona

Busquets, un jugador insubstituïble per a Xavi

Com ja va passar en la renovació d’Ousmane Dembélé, Xavi està sent una peça vital en el procés de les negociacions de club i representant de Busquets. Cal recordar que el de Badia del Vallès és un jugador insubstituïble. Quan ha estat absent per lesió o sanció, l’equip s’ha ressentit. Frenkie de Jong ha exercit en alguna ocasió com a pivot únic, però no ha acabat de convèncer amb actuacions bones de forma prolongada. Sense anar més lluny, Busquets va ser crucial en la victòria del Barça a San Mamés, repartint l’assistència (i quina assistència) a Raphinha, en l’únic gol. I abans, contra el València, va ser designat l’MVP del matx.

Com ha informat TV3, l’agent del jugador, Josep Maria Orobitg, va rebre aquesta oferta dilluns passat, en una reunió amb el club. I ara tenen ell i el seu representat la pilota a la teulada. Hauran de valorar la proposta, i tornar a reunir-se amb el club per donar una resposta. Busquets acaba contracte el 30 de juny d’enguany i, per tant, a hores d’ara només li queden dos mesos i mig de trajectòria a l’equip de la seva vida.



Més notícies
Leo Messi i Sergio Busquets, en arxiu | FC Barcelona
L’Inter de Miami es pronuncia per primer cop sobre Messi i Busquets
Notícia: L’Inter de Miami es pronuncia per primer cop sobre Messi i Busquets
Comparteix
El seu entrenador, Phil Neville, ha anunciat que volen fitxar tots dos jugadors, que acaben els seus contractes vigents el mes de juny
Leo Messi i Sergio Busquets, durant el PSG-Barça de la temporada 2020/2021 | Europa Press
Messi i Busquets alimenten els rumors d’un últim ball al Barça
Notícia: Messi i Busquets alimenten els rumors d’un últim ball al Barça
Comparteix
L'argentí podria tornar al club, i el català podria acabar renovant
Sergio Busquets, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Revelada l’oferta multimilionària de l’Aràbia Saudita a Busquets
Notícia: Revelada l’oferta multimilionària de l’Aràbia Saudita a Busquets
Comparteix
L'Al-Nassr de Cristiano Ronaldo ha ofert 18 milions nets per temporada a Sergio Busquets
Sergio Busquets, jugant contra l'Inter al Camp Nou | Europa Press
El Barça confirma la seva intenció respecte el futur de Busquets
Notícia: El Barça confirma la seva intenció respecte el futur de Busquets
Comparteix
Xavi ha admès que li agradaria que es quedés, però la decisió serà del jugador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa