Món Esport
Messi i Busquets alimenten els rumors d’un últim ball al Barça

Leo Messi i Sergio Busquets són dues llegendes del Futbol Club Barcelona. Junts han protagonitzat l’equip que amb Pep Guardiola va enamorar tot el món, i que amb el de Santpedor i amb altres tècnics ha guanyat quasi cada títol pel qual ha competit. Tot i això, després d’una important crisi institucional, esportiva i econòmica, l’argentí va marxar al Paris Saint-Germain, l’estiu de 2021, i els seus camins es van separar.

Es van separar els camins en termes professionals, però no pas en termes d’amistat. I és que aquest dimarts, la dona de Messi, Antonela Roccuzzo, ha compartit en el seu compte d’Instagram una imatge que diu moltes coses. Una imatge feta al bell mig centre de Barcelona, en la qual surt ella amb el seu marit, juntament amb dos futbolistes que pertanyen al Barça: Jordi Alba, l’esmentat Busquets, l’extreballador del club blaugrana Pepe Costa i les seves respectives parelles.

Evidentment, el primer missatge que transmet la fotografia és que tots tres jugadors continuen sent amics, i que han aprofitat el seu temps lliure per tornar-se a veure. Tot i això, també es pot anar més enllà, i pensar que el fet que mantinguin aquesta amistat pot provocar dos grans moviments en el futur del Barça.

El retorn de Messi al Barça, factible mentre l’argentí no renovi amb el PSG

Per una banda, el més mediàtic: el retorn de Messi. Cal recordar que, a falta de quatre mesos perquè el seu contracte amb el PSG acabi, encara no ha renovat. Mentre que el club francès ha manifestat en diverses ocasions, a través del seu director esportiu, Luis Campos, que la intenció és allargar el seu vincle amb el millor jugador de tots els temps, la signatura encara no s’ha rubricat, i els dies passen. Abans de la Copa del Món va quedar clar que prendria la decisió a partir del mes de gener, i sembla que encara no ho ha fet.

En aquesta decisió tot pot comptar: tant si el club francès l’aconsegueix convèncer amb un gran projecte esportiu o un gran contracte, com si el que el poden oferir el pugui decebre. Cal tenir en compte que el PSG ha de remuntar un 1-0 advers al Bayern de Munic en l’Allianz Arena, i que una hipotètica eliminació de la UEFA Champions League tan matinera podria passar factura, amb la poca competitivitat que hi ha a la Ligue 1. D’altra banda, és difícil pensar que el gran estat del Barça de Xavi Hernández passi desapercebut per al de Rosario.

Messi, Busquets i Sergi Roberto, durant la remuntada contra el PSG al Camp Nou | FC Barcelona
Messi, Busquets i Sergi Roberto, durant la remuntada contra el PSG al Camp Nou | FC Barcelona

La presència de Messi podria fer que Busquets decideixi renovar

D’altra banda, en clau de la imatge que ha compartit Antonela Roccuzzo, es pot extreure una altra interpretació: que la possible renovació de Busquets va per bon camí. Evidentment, que el de Badia del Vallès hagi quedat amb els seus amics no té per què significar que acabarà renovant.

Però podria haver un factor decisiu aquí: que Messi volgués tornar i que, per tant, Busquets volgués fer un últim ball amb el davanter. El capità culer també acaba el seu actual contracte, amb el Barça, enguany, i ha quedat clar que la intenció de Xavi és que continuï, almenys, un curs més, tot i l’interès del qual han parlat molts mitjans de l’Inter de Miami estatunidenc per fitxar el català.



Més notícies
Leo Messi, durant un partit del PSG | Europa Press
Messi rebutja el PSG i el seu pare viatja a Barcelona
Notícia: Messi rebutja el PSG i el seu pare viatja a Barcelona
Comparteix
El davanter argentí ha dit que no a la proposta de renovació del club francès, però encara hi poden haver més ofertes
Sergio Busquets, jugant contra l'Inter al Camp Nou | Europa Press
El Barça confirma la seva intenció respecte el futur de Busquets
Notícia: El Barça confirma la seva intenció respecte el futur de Busquets
Comparteix
Xavi ha admès que li agradaria que es quedés, però la decisió serà del jugador
Messi, felicitat pels seus companys després del gol del triomf | @PSG_inside
Messi salva el PSG amb un golàs de falta i Neymar surt en llitera
Notícia: Messi salva el PSG amb un golàs de falta i Neymar surt en llitera
Comparteix
L'argentí ha regalat el triomf al seu equip mentre el brasiler pot perdre's el tram clau de la temporada
Messi es lamenta d'una ocasió fallada en el partit del PSG contra el Bayern de Munic | Europa Press
El Bayern ensenya les vergonyes del PSG a Europa (0-1)
Notícia: El Bayern ensenya les vergonyes del PSG a Europa (0-1)
Comparteix
El conjunt bavarès ha assaltat el Parc dels Prínceps amb superioritat i encarrila la classificació per als quarts de final de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa