Món Esport
Umtiti té una oferta per marxar del Barça i s’ho estaria pensant

Samuel Umtiti, jugador del Futbol Club Barcelona, podria posar fi a la seva etapa a Catalunya els dies vinents. Segons informa el diari francès esportiu més prestigiós, L’Équipe, el defensa ha conversat amb el Rennes, de la Ligue 1, i que està interessat en els seus serveis. Ara, el campió del món estaria meditant l’opció, amb algunes altres en la recambra.

Això sí, el salari del futbolista podria fer que el club presidit per Joan Laporta no aconsegueixi el seu gran objectiu amb el mateix. És a dir, hi ha la intenció de transferir-lo en forma de venda, però el Rennes podria sol·licitar una cessió. Cal recordar que el passat mes de gener va renovar fins a l’any 2026, diferint el seu sou perquè es pogués inscriure el flamant fitxatge Ferran Torres. Ara cobra uns quatre milions d’euros nets per curs, i hi ha la possibilitat que durant la hipotètica cessió l’entitat blaugrana es faci càrrec d’un percentatge de la nòmina.

Sigui com sigui, aquesta és una molt bona notícia. Des de la temporada 2018/2019, el rendiment d’Umtiti ha caigut de forma abismal. Després d’arribar a ser un dels millors centrals del món durant els seus dos primers cursos a Can Barça, després del Mundial de Rússia els seus problemes físics van minvar la seva participació. Ha anat jugant cada vegada menys, fins a arribar a la darrera temporada, en la qual ha jugat només un partit.

Per tant, una sortida del francès al campionat al qual va debutar com a futbolista professional segurament revitalitzaria la seva carrera. Ell sap que no compta per al tècnic culer, Xavi Hernández. Ja li ho va comunicar en una xerrada i ara, segons Esport3, es planteja apartar els futbolistes descartats de la pretemporada, entre els quals es troba l’esmentat Umtiti.

El Rennes, un equip que disputarà competició europea

A més, seria a un equip de qualitat. La temporada anterior va finalitzar la Ligue 1 en quarta posició, i per tant disputarà l’edició vinent de la UEFA Europa League. Aquesta era, de fet, la condició que havia posat el jugador a l’hora de sortir. A més, es dona la circumstància que l’equip entrenat per Bruno Génésio ha perdut un central, Nayef Aguerd. En aquest sentit, en necessita un. I el fet que el Barça vulgui trobar una sortida a Umtiti i que Umtiti per fi hagi decidit marxar, facilitaria molt les coses als de la Bretanya.

L’interès d’altres equips per Umtiti

Això sí, com s’ha explicat, el jugador està ara meditant aquest possible moviment. Té l’oferta presentada i s’ho vol acabar de rumiar. Perquè darrerament també s’ha especulat amb l’interès pel mateix Umtiti per part de l’Olympique de Lió, el seu exequip, i la Fiorentina. Dos equips també amb potencial. Tanmateix, els primers no disputaran competició europea, mentre que els italians han de passar rondes prèvies de la UEFA Conference League, competició menys prestigiosa que l’Europa League en la qual estarà el Rennes.



Més notícies
Samuel Umtiti, exjugador del Barça | Europa Press
L’exigència que ha posat Umtiti per marxar del Barça
Notícia: L’exigència que ha posat Umtiti per marxar del Barça
Comparteix
A hores d'ara, el francès només pensa en destins ambiciosos
Clément Lenglet, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
Lenglet, a punt de desencallar l’operació sortida del Barça
Notícia: Lenglet, a punt de desencallar l’operació sortida del Barça
Comparteix
El francès apunta a sortir cedit al Tottenham Hotspur i, d'aquesta manera, alliberar la massa salarial blaugrana
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça cedeix el 10% dels drets televisius a canvi de més de 200 milions
Notícia: El Barça cedeix el 10% dels drets televisius a canvi de més de 200 milions
Comparteix
El club ha anunciat un acord amb l'empresa americana Sixth Street durant els pròxims 25 anys a canvi de 207,5 milions d'euros
Robert Lewandowski, en arxiu | Europa Press
El Bayern rebutja l’oferta del Barça, però li posa preu a Lewandowski
Notícia: El Bayern rebutja l’oferta del Barça, però li posa preu a Lewandowski
Comparteix
El diari Bild assegura que a canvi de cinquanta milions d'euros es podria tancar el traspàs del davanter polonès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa